.

.

Abaodam 2 Бр Бамбук Кошница За съхранение на Декоративни Корита Плетени Кошници За съхранение на Кошници за играчки Ратанови Хлебница Сплетен Поднос За Хранене, Колич?

Abaodam 2 Бр Бамбук Кошница За съхранение на Декоративни Корита Плетени Кошници За съхранение на Кошници за играчки Ратанови

BGN 6.57
Продукти

синтетичен материалМалки плетени кошници : Изработени от висококачествени материали и юта, безопасни и защита на околната среда, можете да ги използвате в продължение на дълго време.Купа за зеленчукова кошница : Освен това, ние също ще ви предоставим добро обслужване на клиентите, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим навреме.Кутии за печене : Тази изключително практични и многофункционална кошница за съхранение ще направи вашия дом по-чисти и добре организирани.Кошница за бродерия : Здрава конструкция, им е трудно да се прекъсне, им е лесно да се движат и те спестяват много време и усилия.Поднос за закуска : така е подходящ за плодове кошници за плодове, добре пропуска въздух), великден, кошници, сватбена кошница, подарък кошница или универсална ястия.Пакетът включва 2 x бамбукови кошници Характеристики - Материал : Бамбук кошница за пикник. - Здрава конструкция, която лесно да се съборят или да се раздели, е лесно да се движат и спестява много усилия или време Кубовидная бамбук кошница. - Размер : 26,00 X16,00 X8,00 см / 10,22 X6,29 X3,14 инча кошници с цветя. - Кубовидная форма, добра изработка, плетене, ще може с голяма сигурност да използвате кошница за съхранение на играчки. - Тази изключително практични и многофункционална кошница за съхранение ще направи вашия дом по-чисти и добре организирани. Кошове за играчки. - Благодарение на използването на бамбук материали, безопасни и трайни, има дълъг срок на служба пластмасова кошница за бонбони. - Може да се използва за съхранение на дома, в хола и спалнята, за съхранение на дреболии, книги и т. - Цвят : Както е показано на фигура Кошница за плодове.Описаниепластиковая кошница за бонбони тя не е чеп, тя няма да навреди на ръцете.кошница за плодове за пикник Това е многофункционална кошница за малките неща от бамбук материали. кошници с бонбони, подходящи за различни случаи, можете да ги използвате, когато искате да се организира пикник, е за вашите приятели или членове на семейството. декоративен поднос Здрав и практичен, може да се използва за съхранение, но също така може да украсяват вашия работен плот.

R

Продукти в категория