.

.

Fiegromech Автомобили Резервно Помещение за Изправяне на Хранене Филтър Реле Кондензатор 24 до 12 Преобразувател на Напрежение Адаптер за Обратно виждане Тире Камера Мо?

Fiegromech Автомобили Резервно Помещение за Изправяне на Хранене Филтър Реле Кондензатор 24 до 12 Преобразувател на Напрежение Адаптер за

BGN 0.33
Продукти

【Съвместимост с филтър на камерата за обратно виждане 】 Универсален преобразувател на мощност камера Fiegromech от 24 до 12, изходна мощност 3,5 ВатаТози токоизправител за автомобилна камера 12 може да се използва за различни автомобили, камиони, джипове, ремаркета, автобуси, тежкотоварно автомобили, трактори, кемперов, пикапи, ванове, микробуси и т., 【Функционален токоизправител за захранване за кола】 Осигуряване на постоянна мощност 12 v, токоизправител за автомобилна камера може да премахне повече проблеми, като например мигающее изображение за обратно виждане, бели линии или черен екран на автомобилната стереокамеры гръб или на видеорегистратора. 【Филтър за автомобилна камера премиум-клас】 Дължина на кабела : 22,44 инча.Вграден медно жило и конструкция от ABS-пластмаса, здрава и трайна.Използва дизайн с плъзгащо се капаче, вие можете сами да се види системата на пресата, когато тя ще се изключи. 【Лесен за инсталиране и използване】 Един черен съединител се свързва към адаптер на захранване (червен жак-изход) камера за обратно виждане на колата или на таблото.Да се раздели на два проводника, свържете червения кабел към положителен сигнал заден ход на автомобила 24, черен кабел до отрицателен сигнал заден ход на автомобила 24 V. Подходящ за автомобили стерео/монитор/огледала/ видеорегистратора. 【Преди покупка】 Този продукт не трябва да се реже някакви кабели. ако вашата кола източник на захранване dc 12 В, това устройство работаетс.По всички други въпроси, моля, обръщайте се към нас за помощ през страницата на вашата поръчка.

R

Продукти в категория