.

.

Притежателят на кухненска Гъба MFTEK За мивки Caddy, Тава за Сапун за Плотове, Кухненски мивки, Органайзер за Сапун от Неръждаема Стомана 304, Четка за Източване, Организа?

Притежателят на кухненска Гъба MFTEK За мивки Caddy, Тава за Сапун за Плотове, Кухненски мивки, Органайзер за Сапун от Неръждаема Стомана 304,

BGN 2.00
Продукти

【Отърви се от хващане на кухненски мивки】 : стойка за кухненска гъба MFTEK - отличен начин да организирате и съхранявате вашите домакински почистващи препарати, кажете сбогом на неочаквана кухненската мивкаМивка caddy може да се инсталира директно върху плота на масата или да залепите на стената.Идеален за съхранение на гъби, четки, ръчно пране, миене на съдове, прави си на кухненския плот е по-подредено. 【Съхранявайте на плота за сухота и стегнатост】 : Разработен с подвижна тава за капки, за да се предотврати попадането на капки върху плот от влага и неопрятности, запазете плота суха и подреден; Тава за кухненски мивки се измъква отпред, му е лесно да извадите за почистване. 【Куха конструкция ускорява изсушаване】 : Органайзер за кухненски мивки е проектиран във формата на хоризонтални ивици, куха конструкция увеличава площта на източване и ускорява сливи, осигурява по-голям въздушен поток, за да си почистващи средства са били сухи; Насладете се на чист и подреден, на кухненските плотове. 【Устойчиви на корозия четири мини гумена облицовка в долната част, осигуряват достатъчна устойчивост и мини свойства, предпазва вашият компютър от надраскване. 【Мултифункционална поставка за мивки】 : Размери 7,2 "Д x 4 "W x 3.5"с позволяват настаняване на повече места за съхранение на предмети за миене на съдове.Може да се използва не само за кухненски мивки, но и за шкафче за баня, плот, банята, за да съхранявате вашите неща, да се поддържа в тях ред. 【Отърви се от хващане на кухненски мивки】 : стойка за кухненска гъба MFTEK - отличен начин да организирате и съхранявате вашите домакински почистващи препарати, кажете сбогом на неочаквана кухненската мивка.Мивка caddy може да се инсталира директно върху плота на масата или да залепите на стената.Идеален за съхранение на гъби, четки, ръчно пране, миене на съдове, прави си на кухненския плот е по-подредено. 【Съхранявайте на плота за сухота и стегнатост】 : Разработен с подвижна тава за капки, за да се предотврати попадането на капки върху плот от влага и неопрятности, запазете плота суха и подреден; Тава за кухненски мивки се измъква отпред, му е лесно да извадите за почистване. 【Куха конструкция ускорява изсушаване】 : Органайзер за кухненски мивки е проектиран във формата на хоризонтални ивици, куха конструкция увеличава площта на източване и ускорява сливи, осигурява по-голям въздушен поток, за да си почистващи средства са били сухи; Насладете се на чист и подреден, на кухненските плотове.

R

Продукти в категория