.

.

Подвесная Легло-Хамак с Люлки за Влечуги, Скъпа Играчка-Люлка с Ящерицами, Памучен Легло с Ящерицами, Лятна легло с Влечуги, за да Брадат Дракон, Леопард, Гекон, Гуще?

Подвесная Легло-Хамак с Люлки за Влечуги, Скъпа Играчка-Люлка с Ящерицами, Памучен Легло с Ящерицами, Лятна легло с Влечуги, за да Брадат

BGN 2.33
Продукти

【Висококачествени материали】 : Хамак за влечуги е изработена от тръстика, памук въжеНа повърхността легла закалена и могат да издържат на значителни тегло без деформация.Хамак за влечуги здрав, устойчив на абразия, може да се използва в продължение на дълго време. 【Прохладното лято】 : Легло за гущери - отлично гнездо за гущери или влечуги.Те могат да релаксират тук, когато е горещо, и могат да се проветри и да се охлажда през лятото. 【Широко се използва】 : Скъпа играчка-люлка във формата на гущер, подходящи за различни дребни животни, като гущери, гекони, хамелеони, хамстери, чинчили и папагали.Те могат да се отпуснете, да се забавлявате и да се изкачи на играчки и люлки. 【Размер и монтаж】 : Можете свободно да регулирате височината на хамак за влечуги в съответствие с размера на вашите клетки.В опаковката се съдържа метална кука, с помощта на което можете да закачите хамак в горната част на клетката или на други места. 【Идеален подарък】 : легло с ящерицами идеален за подарък на членовете на семейството или на приятели, които имат домашни любимци-влечуги.Това несъмнено ще доведе до специални изненади.

R

Продукти в категория