.

.

Набор от играчки CHGCRAFT 70шт 3 стил с топки-кринками Включва 8шт играчка-пружинку за котки, 12шт Алуминиеви топки-кринки и 50шт блестящи топки с мишурными pom-помераните, п?

Набор от играчки CHGCRAFT 70шт 3 стил с топки-кринками Включва 8шт играчка-пружинку за котки, 12шт Алуминиеви топки-кринки и 50шт

BGN 8.53
Продукти

Обилно количество : Вие ще получите комплект аксесоари, играчки за домашни котки 70 бр В комплекта са включени 8 бр. пружина играчка за котки, 12 бр. алюминизирующие хрупкави мъниста и 50 бр. блестящи топчета.Много интересни прекрасни играчки ще направят вашия домашен любимец щастлив и активен.Информация за размерите : Пластмасова пружина : около 40x25 мм, топки от PET пластмаса : около 55 мм; Топки с pom-помераните : около 20 мм. Супер забавление за сладка котка гони топката из къщата.Безопасни и надеждни : Тези интерактивни играчки за котки, изработени от безопасни, трайни и действително нетоксичен PET пластмаса, което ги прави безопасни.Разнообразие от красиви произволни цветове и надеждно качество за котенца бяха развълнувани по време на игра.Елегантен дизайн топки-побрякушек : Тези топки-бръчки изпълнени в различни ярки метални цветове, за да се освободите от стреса и подобряване на отношенията, като играят с домашни животни; можете да използвате тези топки-бръчки за игри с техните котки, за да им помогне да се отървете от скуката, подобряване на кръвообращението, изграждане на мускулна маса и предотвратяване на проблеми с поведението.Отличен подарък за малки котенца : Тези красиви и издръжливи играчки за котки стават отлични дребни космати приятели, или можете да ги споделите с приятелите и семейството си, които имат домашни котки, за да им доставят огромно удоволствие и не им се отегчават, докато те си играят с тези играчки.Обилно количество : Вие ще получите комплект аксесоари, играчки за домашни котки 70 бр. В комплекта са включени 8 бр. пружина играчка за котки, 12 бр. алюминизирующие хрупкави мъниста и 50 бр. блестящи топчета.Много интересни прекрасни играчки ще направят вашия домашен любимец щастлив и активен.Информация за размерите : Пластмасова пружина : около 40x25 мм, топки от PET пластмаса : около 55 мм; Топки с pom-помераните : около 20 мм. Супер забавление за сладка котка гони топката из къщата.Безопасни и надеждни : Тези интерактивни играчки за котки, изработени от безопасни, трайни и действително нетоксичен PET пластмаса, което ги прави безопасни.Разнообразие от красиви произволни цветове и надеждно качество за котенца бяха развълнувани по време на игра.Елегантен дизайн топки-побрякушек : Тези топки-бръчки изпълнени в различни ярки метални цветове, за да се освободите от стреса и подобряване на отношенията, като играят с домашни животни; можете да използвате тези топки-бръчки за игри с техните котки, за да им помогне да се отървете от скуката, подобряване на кръвообращението, изграждане на мускулна маса и предотвратяване на проблеми с поведението.

R

Продукти в категория