.

.

Утяжеленное одеяло ZonLi (60 х 80, 20 кг, тъмно-сив цвят, размер Queen Size) за възрастни и деца, Плътно одеяло с висока пропускливост на въздуха, от мек материал с високо качест?

Утяжеленное одеяло ZonLi (60 х 80, 20 кг, тъмно-сив цвят, размер Queen Size) за възрастни и деца, Плътно одеяло с висока пропускливост

BGN 3.33
Продукти

Микрофибър 【Естествен дълбок сън 】 Утяжеленное одеяло Zonli предлага естествен начин да се отпуснете тялото за спокоен нощен сън. идеален за тези, които се нуждаят от отдих и добър нощен сън. 【Уникален дизайн】 Тежко утяжеленное одеяло Zonli има 5x5 малки офиси с точна прострочкой, предотвращающей загуба на конци и вытекание мъниста, благодарение на което одеяло равномерно разпределя тежестта.Никога не трябва да се притеснявате за сгруппировании тегло. 【РАВНОМЕРНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ на ТЕГЛОТО】 Охлаждащо утяжеленное одеяло Zonli има 5x5 малки офиси с точна прострочкой (2,5-2,9 мм на бод), предотвращающей преместване мъниста от един офис в друг, благодарение на което одеяло равномерно разпределя теглото и позволява на одеялу прилепва плътно към тялото си. 【ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ПОКУПКА】 Изберете утяжеленное одеяло Zonli, което тежи 6-10% от теглото на тялото, и по-лесен за първия си опит.Утяжеленное одеяло няма да са увиснали от ръба, а теглото одеяла ще бъде върху тялото на човек и ще съответства на вашето тяло, поради което може да изглежда, че е по-малко. 【КАТО ПОДДЪРЖА】Всяко тежко одеяло може да навреди на пералната машина, но чаршаф може да се пере в машина, и му е много лесно да се почистват и изсушават.Препоръчваме ви да се перат на ръка и да изсъхне, като най-добрият начин за почистване.По възможност е препоръчително да се използва пухени Zonli.За всякакви въпроси, моля, свържете се с нас.

R

Продукти в категория