.

.

Jecrina Пластмасова Четка за почистване на тоалетната чиния 2 в 1 с притежател на купа във формата На саксия и Вази | Атрактивен Дизайн ABS Пластмасова Четка за почистван?

Jecrina Пластмасова Четка за почистване на тоалетната чиния 2 в 1 с притежател на купа във формата На саксия и Вази | Атрактивен Дизайн

BGN 1.67
Продукти

Здрав Надежден титуляр - Четка за почистване на тоалетната чиния е изработена от висококачествен материал - керамични основи и здрава пластмасова дръжкаФункционален дизайн, дължина и форма.Модерен дизайн четка за тоалетна чудесно ще се впишат във всеки интериор на банята.Четка и държач за тоалетна подвижна, лесна за инсталиране, за да завършите инсталацията отнема само три стъпки Глава на четка за тоалетна от ABS-пластмаса, много здрава и устойчива, която ще ви помогне лесно да се почисти банята.Материал ABS добро качество, не е ръжда, устойчив на удар, аварии и силен натиск.Защита от ръжда и дълголетие - Четка за тоалетна с здрав найлонов косъм, лесно и леко извита дълга пластмасова дръжка, здрава и не деформируемая, и не се притеснявайте за появата на ръжда.Здрав Надежден титуляр - Четка за почистване на тоалетната чиния е изработена от висококачествен материал - керамични основи и здрава пластмасова дръжка.Функционален дизайн, дължина и форма.Модерен дизайн четка за тоалетна чудесно ще се впишат във всеки интериор на банята.Четка и държач за тоалетна подвижна, лесна за инсталиране, за да завършите инсталацията отнема само три стъпки Глава на четка за тоалетна от ABS-пластмаса, много здрава и устойчива, която ще ви помогне лесно да се почисти банята.Материал ABS добро качество, не е ръжда, устойчив на удар, аварии и силен натиск.Защита от ръжда и дълголетие - Четка за тоалетна с здрав найлонов косъм, лесно и леко извита дълга пластмасова дръжка, здрава и не деформируемая, и не се притеснявайте за появата на ръжда. ✮ ОПИСАНИЕ ✮ ⤇ Дръжка на четка и четка за зъби могат да бъдат обединени или разделени винт. ⤇ Свържете дръжката на четка с четка, след това чрез защитен кожух обърни се, да се заключва дръжката с помощта на четка-на рязане. ⤇ Поставете съда в дело. ⤇ Накрая, поставете събрана четка в корпуса, завършите инсталацията. ✮ ХАРАКТЕРИСТИКИ ✮ ⤇ СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : Четка за тоалетна може да се скрият в контейнер, когато тя не се използва, което осигурява чистота и сухота на пол, подходящ за тесни пространства и удобен за съхранение на четки за тоалетна. ⤇ Мека четина : Четка за тоалетната чиния използвайте щетину с висока степен на почистване, четка за зъби-меки, тя не може да увреди керамичен корпус.

R

Продукти в категория