.

.

Тоалетни Принадлежности, Четка за Тоалетна Четка за Тоалетна с Група Плунжерный Ръкав Баня Тоалетна Дълга Дръжка Набор от Четки За Тоалетна Златна Четка За Почист?

Тоалетни Принадлежности, Четка за Тоалетна Четка за Тоалетна с Група Плунжерный Ръкав Баня Тоалетна Дълга Дръжка Набор от Четки

BGN 11.20
Продукти

【Елегантен И МОДЕРЕН ДИЗАЙН】 Защо са избрали нашата четка за тоалетна?Това е не само средство, но и по-скоро декор за баняЕргономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен. ◆ С ергономичен модерен дизайн, докато някои други четки за тоалетна изглеждат грозно, дизайн на четка за тоалетна гигиеничен и эстетичен, за да направите вашия тоалетната чиста и да го запази красивия вид на дълги години.От своя модерен стил допълва съществуващите аксесоари за баня с модерен декор, създавайки сверхгармоничный ефект. ◆ За размери на продукта : дължина на четки за тоалетна 23,25 инча. ◆ Бесщеточная четка на 360 ° : Със заоблени четина, тя е здрава и компактна, мека и еластична.Четка за почистване на тоалетната чиния може старателно почистване на трудно достъпните места около бортика и няма да надраскат порцелан. ◆ Ефективно премахва неравни петна в ъглите, подходящ за всички видове подови настилки, бани, вани.PHONME【ЗДРАВА и ефективна четка-накрайник за почистване на тоалетната чиния 360 градуса позволява дълбоко почистване на вашата тоалетна чиния и лесен достъп до всяка част от него, например, до долната част на бортика.Четка за тоалетна е здрав и лесен за почистване след употреба.Информация за продукта Наименование на продукта : Набор от тоалетни Щетокматериал : пластикцвет : Золотометод инсталация : без перфорация на Вида на четката за тоалетна : здрава четка за тоалетна Размер на продукта : дължина на четки за тоалетна 23,25 дюймовпромпт : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория