.

.

KLHHG 1 бр. Органайзер за салфетки от изкуствена тъкан, държач за кърпички, Кутия за съхранение, Европейската кутия за салфетки (Цвят: черен размер: както е показано на ?

KLHHG 1 бр. Органайзер за салфетки от изкуствена тъкан, държач за кърпички, Кутия за съхранение, Европейската кутия за салфетки

BGN 3.33
Продукти

Той може лесно да побере си кърпа, кърпа и т, като къщата се организират.Елегантен и стилен външен вид, който лесно може да озарява вашия дом.Подходящ за дома, офиса, ресторант и т. Размер : 13*13*13 виж, Той може лесно да побере си кърпа, кърпа и т., като къщата се организират.Елегантен и стилен външен вид, който лесно може да озарява вашия дом.Подходящ за дома, офиса, ресторант и т. Размер : 13*13* 13 виж Особености : Той може лесно да задържа вашата кърпа, кърпа и т., като къщата се организират.Елегантен и стилен външен вид, който лесно може да озарява вашия дом.Костюми за дома, офиса, заведението и т. Материали : Размер : 13*13* 13 см Стил : Европейският Номер на модела : кожен държач за кърпички Начин на подреждане : Тип на седалка Тип : кутия за салфетки Применимая плат : свалящ се ТканьуПаковка включва : кутия за салфетки * 1, с изключение на салфетки в кашон.Забележка : Моля, се допуска отклонение 0-3 см от ръчно измерване.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

R

Продукти в категория