.

.

Отразяваща жилетка за безопасност SRsafety Hi Vis, строителен жилетка висока видимост, клас 2 с цип, стандарт ANSI / ISEA.

Отразяваща жилетка за безопасност SRsafety Hi Vis, строителен жилетка висока видимост, клас 2 с цип, стандарт ANSI / ISEA.

BGN 2.33
Продукти

100% ПолиестерПрофесионална кърпа : Ультрахолодная мрежа от 100% полиестер с трайни черен дъното, която засилва цветови контраст, както и не отделя мазнина и мръсотия, като поддържа жилетка чист и професионален. 【HI-VIS】 2"широки сребристи ленти с висока отразяващи капак на гърдите, раменете, кръста и гърба.Защитна жилетка SRsafety осигурява защита на 360 °, той може да гарантира вашата безопасност, дори и в тъмното. 【Джобове и въжета за микрофон】2 големи джоба за ръце с регулируеми клапани и вентилационни отвори.Два джоба на лявата страна на гърдите, джоб за моливи, с 4 отделения и джоб за телефон.право в гърдите джоб за тежки неща .Вътре жилетка има голям джоб за съхранение на i Pad с помощта на носещия каишка.С помощта на 2 скоби mac на двете рамене переговорное устройство може надеждно заключване. 【ANSI /ISEA 107-2020 Клас 2 Тип R】 Отразяваща жилетка за безопасност SRsafety отговаря на стандарта ANSI / ISEA 107-2020 клас 2 тип R. Всяка дреха минава на строг контрол, за да осигури вашата сигурност и приятно преживяване от пазаруването. 【Съвети】 Моля, проверете таблицата с размерите, преди да купите.Поради грешки при ръчно измерване, моля, се допуска отклонение 1 инч.Ако трябва да се носят повече, можете да си купите жилетка по-голям размер.Ако има проблем с продукт, моля, незабавно се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди.Нашите клиенти ще отговорим на вашето съобщение възможно най-скоро, за да ви осигури приятно пазаруване!.Нашите жилетки за безопасност са подходящи за всички видове работни места за отдих, независимо от това, дали сте инженер, геодезист, персонал, склад, служителите на обществена сигурност, суша от персонала на летището и т. Този защитен жилетка ще ви стане най-добрият избор.Ние създаваме продукти, които са по-удобни, по-трайни и по-голяма степен отговарят на американския тяло за американците.ANSI/ISEA 107 - това е американски национален стандарт за защитно облекло повишена видимост.Тази жилетка повишена видимост за мъже отговаря на стандартите на специални изисквания, включително цвят, световозвращение, физически свойства и минимални площи на фона, светлоотразителни материали, както и на препоръчителната конфигурация материали.

R

Продукти в категория