.

.

3D Силикон скоба за маски за лице - Вътрешна поддържаща рамка 3D-скоба за маски за по-голямо пространство за дишане, не дава възможност за попадане на тъканите в устат?

3D Силикон скоба за маски за лице - Вътрешна поддържаща рамка 3D-скоба за маски за по-голямо пространство за дишане, не дава

BGN 1.00
Продукти

Поддържа закачалка за рамка за лице е направена от хранително-силиконов материал, мек, елегантен и удобен, моющийся и за многократна употреба, на ринга в рамките на защитен храстите плоча на 3 D маска позволява надеждно заключване скоба за маската, която подобрява работата сиНе носете го на ушите си. 3 D стереоскопическая подкрепа, повтаря формата на златния триъгълник в устата, носа и брадичката, уникален дизайн за носене, нежно облегает лице, не пада.Можете да го сгъвате на воля, без деформации.Лесно се носи с себе си.Това може да се предотврати залепване маски директно до вашия носа и устата.Независим опаковъчен пакет, 1 парче в опаковка, 3 D-поддръжка осигурява носа и устата голямо пространство за дишане. Моля, изплакнете с вода преди употреба. Продуктът може да се пере и се използват повторно. Този продукт е продукт от лично ползване, не могат да споделят една скоба повече от един човек. опаковка : Независима от опаковки чанта, удобна за носене.

R

Продукти в категория