.

.

DOITOOL Бебешки Пелени, Матраци за Детски Легла, 2 броя, Втулки За Свободни, Преносими Втулки за последна дума в писоар, Подложка за Урина, Двойно Легло за Новородено, Ме?

DOITOOL Бебешки Пелени, Матраци за Детски Легла, 2 броя, Втулки За Свободни, Преносими Втулки за последна дума в писоар, Подложка

BGN 1.67
Продукти

? Подложка за свободни дете-приятна на допир, добра пропускливост на въздуха ? Той е много подходящ за пътуване на дълги разстояния.Тази подложка за памперси - необходимо нещо за носене. ? Може много добре да се използва като защитни кърпи в остават безплатно, дивана, кола или на други места. ? Подложка за промяна подложка е изработена от материали с високо качество, така че тя може да бъде абсолютно безопасно за вашето бебе. ? Преносим подложка за свободни осигурява отлична хигиена.Описание кажете сбогом на хлопотной прибирането на реколтата.Подходящ за смяна на пелени, на женския менструален цикъл, детско спално подложка, подложка за домашни любимци и т. Характеристики - Цвят : сива - Размер : прибл. 35x13,5x0,8 см-Материал : . Пратката включва 2 х подложка за памперси.

R

Продукти в категория