.

.

Бебешки кърпички Kinder by Nature е на растителна основа - биоразградими и компостируемые, брой 672 бр. (12 опаковки по 56 броя) - 99% растителни съставки, 0% пластмаса.

Бебешки кърпички Kinder by Nature е на растителна основа - биоразградими и компостируемые, брой 672 бр. (12 опаковки по 56 броя)

BGN 19.50
Продукти

ФОРМУЛА НА РАСТИТЕЛНА ОСНОВА - Нашата формула на растителна основа на 99% се състои от вода с добавяне на настойка от алое вера и лайка, които помагат за успокояване на раздразнената и възпалена кожаХИПОАЛЕРГЕННИ - Подходящи за деца с чувствителна кожа.БИОРАЗЛАГАЕМАЯ - Плат 100% биоразлагаема и компостируется само за 60 дни.ОДОБРЕНО ОТ ПЕДИАТЪР.ПРОИЗВЕДЕНО В Обединеното КРАЛСТВО.ФОРМУЛА на РАСТИТЕЛНА ОСНОВА - Нашата формула на растителна основа на 99% се състои от вода с малко добавка на алое вера и лайка, които помагат за успокояване на раздразнената и възпалена кожа.ХИПОАЛЕРГЕННИ - Подходящи за деца с чувствителна кожа.БИОРАЗЛАГАЕМАЯ - Плат 100% биоразлагаема и компостируется само за 60 дни.ОДОБРЕНО ОТ ПЕДИАТЪР.ПРОИЗВЕДЕНО В Обединеното КРАЛСТВО.

R

Продукти в категория