.

.

Втулки за Пеленального маса с накладки, 20 Опаковки Пеленального Маса, Водоустойчив Калъф За Пеленального Маса, Дишаща Детска Пелена, Котило за Прикроватного Масич?

Втулки за Пеленального маса с накладки, 20 Опаковки Пеленального Маса, Водоустойчив Калъф За Пеленального Маса, Дишаща Детска

BGN 2.33
Продукти

⭐ Висока и бърза капацитет : абсорбиращи свойства нашите еднократна употреба, комплект за сън при инконтиненция бързо задържат урината, което помага да се контролира миризма и влагаНамалява дразненето на кожата, като допринася за крепкому сън на детето. ⭐Фланец от четирите страни за предотвратяване на течове : Непромокаеми слоеве гъба отдолу и подсилени кант ефективно предотвратяват протечку, поддържане на леглото чиста и освежена. Достатъчно здрав за използване през нощта. ⭐Еднократна водоустойчив детски подложка за свободни, пълни с мек и сигурен пух за максимален комфорт и деликатна грижа за бебето, с неплъзгащи синя подложка. опаковка размер ⭐20 (18 х 13 см) ще ви избави от безпокойство за това, че сте испачкаете легло или кърпи, и ще спести вашето време за почистване. ⭐ ЛЕСНО да носите Със себе си : Детски скъпа промяна на възглавничките на леки и лесни за носене, което ги прави идеални за използване в дома или в движение. ❤Спецификация❤ · Цвят : розов Размер : 18 * 13 инча · Дишащи лопатки за свободни с хлопковым повърхностния слой и водоустойчив долен слой топла грижа за задните части на вашето дете. · Универсална еднократна преносим подложка за смяна на пелени, не само бебе, възрастни хора, родильница, но и на домашни животни могат да го използват за поддържане на чистотата на леглото. · Еднократна промяна на мат най-високо качество, осигурява добра санитарна бариера с вашето бебе по време на смяна на пелени или дрехи за вкъщи или навън. · Синя пластмасова заден панел е водоустойчив за предотвратяване на течове, а периметъра е херметически затворен, затова бързо се движат капки не могат да изтече. · Високоефективен детска пелена за свободни попили и задържа влагата.Защитете детски скъпа промяна масички, под, бебешко креватче, столче за кола и други повърхности. · Този протектор в сгънат вид е подходящ за настаняване в дамска чанта или чанта за памперси, за да бъдат достъпни по всяко време, когато се наложи смяна, и лесно да го вземат със себе си, където и да отидете. ❤Отлична производителност ❤ 1. Състав на материала : нетканая плат, полиетиленово фолио, сок, целлюлозная тегло и водоустойчив пластмасова основа. Защита от изтичане на : предотвратите изтичане на информация, ограничаване на времето мръсно пране на чаршафи или на килима.

R

Продукти в категория