.

.

SXNBH Титуляр За Хартиени Кърпи -на Европейския Керамични стойка за Ролка Тоалетна За Баня, Водоустойчив Държач За Тоалетна Хартия, Държач за Тоалетна хартия е Лесна ?

SXNBH Титуляр За Хартиени Кърпи -на Европейския Керамични стойка за Ролка Тоалетна За Баня, Водоустойчив Държач За Тоалетна

BGN 0.33
Продукти

★ дворцовата основа, изящни резбовани дизайн, подчертава благороден вкус ★ Е изработен от алуминий, защитава от корозия и ръжда, осигурява дълготрайност и надеждност. ★ Повърхността на пиано обработена боя, устойчива на петна, износостойка. ★ Предназначени за съхранение и издаване на ролка тоалетна хартия и покритие за защита от прах и предотвратяване на това, че котките не се порвали ролка хартия. ★ Размер, 12 * 21 см, подходящ за използване в спални, бани, кухни, гардеробных, луксозни хотели и спа салони.Материал : алюминиево-магнезиева сплавСтруктура : издълбани в основата + здрав държач за тоалетна хартия Начин на инсталация : Без пробиване Технология на повърхността : окисляването + висока температура за печене на Процеса фрезоване на : леене под налягане Стил : стилът на европейския Характеристики : изискан, елегантен, траен, луксозна и елегантна Опаковка в комплекта : 1 х стойка за тоалетна хартия и монтаж на аксесоари, идеален за използване в спални, бани, кухни, кабинети, луксозни хотели и спа салони.

R

Продукти в категория