.

.

Шик Черен Куката за Кърпи за ръце, Тежки Стенни Куки, Вратите Куки, Набор от Куки за Кухня, Баня, Душ, Куки за Шапки SUS 304, Матово Черен От Неръждаема Стомана, 3 предмет, ?

Шик Черен Куката за Кърпи за ръце, Тежки Стенни Куки, Вратите Куки, Набор от Куки за Кухня, Баня, Душ, Куки за Шапки SUS 304, Матово

BGN 1.33
Продукти

-Материал : Неръждаема стомана Т-304 -Анкерни болтове : Висококачествен материал, не подлежаща на рециклиране. Винт : неръждаема стомана. -Покритие : Матово черно покритие. -Начин на инсталиране : козела стана планина.Комплект оборудване. С помощта на молив намерете дупки за винтове за стената, опитвайки се, че те са прави.Пробиват дупки, след това поставете анкеры в стената;. В долната част на скобата има инсталационен винт, използвайте шестостенния ключ, за да се отпуснете го, извадете чинията;. Прикрутите чиния към стената прилагаемыми винтове, след това закрепете на притежателя на плоча, стегнете инсталационния винт шестигранным ключ.Опаковка3 опаковка черни куки за халати, пълна Аксесоари, 1 шестигранник.Идва под формата на солидно парче, на събранието не се изисква.Комплект оборудване е включено в комплекта на доставката.Концентрирайте се върху качеството на Кука за хавлии/престилки от неръждаема стомана SUS 304 за Баня Кухня в модерна хотелска стил, монтиран на стената.Разстояние между дупките : около 1/4 инча. Без ръжда съдържанието за защита на куки за баня от корозия.Опаковка3 опаковка черни куки за халати, пълна Аксесоари, 1 шестигранник.Идва под формата на солидно парче, на събранието не се изисква.Комплект оборудване е включено в комплекта на доставката.Концентрирайте се върху качеството на Кука за хавлии/престилки от неръждаема стомана SUS 304 за Баня Кухня в модерна хотелска стил, монтиран на стената.Разстояние между дупките : около 1/4 инча. Без ръжда съдържанието за защита на куки за баня от корозия.

R

Продукти в категория