.

.

SKYSEN 2 опаковки Ръководство валяк за пола на вратата на плевнята, за монтиране на стена, 8 Опции за настройка, Вълни отдолу, С черно прахово покритие, Филцови ленти, По?

SKYSEN 2 опаковки Ръководство валяк за пола на вратата на плевнята, за монтиране на стена, 8 Опции за настройка, Вълни отдолу, С черно

BGN 3.00
Продукти

【Индивидуална НАСТРОЙКА】 8 ВАРИАНТА на НАСТРОЙКИ – Лесна инсталация със собствените си ръце, около 8 начини за персонализиране на водач на пода, която предпочитатеНяма нужда да купувате друг водач за секс, ако искате да промените своя стил, имаме достатъчно резервни части, готови за вас да направите това. 【НАПЪЛНО вълни ОТДОЛУ】ВЪЛНИ ОТДОЛУ /ПЛОСКО дъно С помощта на режещи гайки С ЦПУ : не се налага пробиване на отвори в пода, когато инсталирате роликовой употреба.Тази употреба за пода е нова подобрена модел, който при инсталиране на изцяло се придържа към пода. 【ВИД монтиране на СТЕНА】 Не е необходимо да пробия още една дупка във вашия пода, тази употреба за пола на вратата на плевнята се прикрепя към стената с помощта на 2 винта с плоска глава. 【Защита на ВРАТАТА на плевнята,】 ПОВЕЧЕ няма драскотина на ВРАТАТА– в опаковката има специална филцови лента, можете да я залепите на валяк, че ще направи подхлъзване по-тихо и плавно, а също така ще защитят вратата на бараката. 【Важно】 В комплекта са включени само за употреба за пола на вратата на плевнята, вратата на плевнята, в комплекта не са включени, в случай, че установите липсваща подробност или имате някакви съмнения, моля, свободно свържете се с нас, ние ще се свържем с вас В рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория