.

.

SOLUSTRE 12 бр. Стикер за стена с папийонка, Коледни Стикери за деца, Стикери за Стена, за Деца, Стикер за Деца, Стикери за стена, Детски Стикери за стена, Коледни Стикери з?

SOLUSTRE 12 бр. Стикер за стена с папийонка, Коледни Стикери за деца, Стикери за Стена, за Деца, Стикер за Деца, Стикери за стена,

BGN 8.14
Продукти

Стикери за стена спални : Функции под формата на 3 D пеперуди, те са леки, луксозни, модерни и близки до природатаСамозалепващи стикери за стена : Модни стикер на стената and изработени от материали, ПВЦ, im Коледни стикери за стена : Ще почувствате, колко красиви са тези малки неща, като погледнем на етикети към стените на вашия дом. 3 D Стикер с Пеперуди : Ще почувствате, колко красиви са тези малки неща, като погледнем на етикети върху вашите стени.Художествена стикер : Подходящ за различни повърхности, включително и пластмаса, плочки, стъкло, метал.Пратката включва 12 x стикери Характеристики - Лесно се нанася лесно се отстранява.Лесно е залепен директно към стена или гладка повърхност, на която искате да стенни рисувани под формата на пеперуда. - Материал : PVC коледни стикери за стена. - Подходящ за различни повърхности, включително и пластмаса, плочки, стъкло, метал и т. Стикер на стената с пеперуди. - Изработен от PVC материал, защита на околната среда, безопасна за използване на 3d и стенни рисунки на пеперуди. - Тези 3 D стикери за стена с пеперуди толкова красиви и живи, както и стенни стенопис с пеперуди-магнит за домашен интериор на стените. - Украсете вътрешни стени или прозореца в хола, у дома, за банята, врати, общежития или съхранявате 3 D стикер с пеперуди.20 инча стенни картини на пеперуди в детската стая.Описание на продукта Креативен дизайн на етикети на прозореца butterflies по-привлекателна, отколкото други етикети.Тапет или използвайте самозалепваща се лента, за да се придържа точно към стена или гладка повърхност, която искате.3d стикери Изработени от висококачествен PVC материал, тези 3 D креативни стикери за стена с пеперуди трайни и се прибира.3 D стикери Лесно се нанася, може лесно да се отстранява. подвижна алуминиева дограма, облицовка Можете да ги за декорация на спалнята, на стената или на друго място.3d стикери за стена В коремната кухина е вграден магнит, който можете да прикачите към метал.

R

Продукти в категория