.

.

IARTTOP Скъпа Стикер на стената с Великден Заек, Очарователна Стикер на стената и с Израз на Заек за Декор на Детска стая, Цветни Стикери С цветя под формата на Яйца, за ?

IARTTOP Скъпа Стикер на стената с Великден Заек, Очарователна Стикер на стената и с Израз на Заек за Декор на Детска стая, Цветни Стикери

BGN 9.14
Продукти

· ★ Колоритен стикер на пасхалната тема : всеки стикер с израз на заек и яйцата ще ви позволи да усетите приближаването на Великден, ще даде бодрост и абсурдно средаТова е една чудесна мультяшная стикер. · ★ Употреба : Прости стъпки, за да инсталирате очарователна стенните стикери на вратата, светеща стена или всяка гладка, равна, суха и непыльную повърхност. · ★ Сцена : привлекателна великден стикер за стена подходящи за декорация на стаи за момичета, спалня, детска, дневна, прозорци, врати, детски стаи, кухня, хладилник или всяко друго място, където искате да се превърне в едно забавно и интересно. · ★ Отразяваща материал : За нашата стикер с сладък заек, изработен от светоотражающего винил материал, който е от висококачествен, водоустойчив и напълно отговаря на стандарта. · ★ Размер : Общо : 3 листа (всеки с размер на 10,8 Х 10,8" ), стикер с изображение на яйца приблизително : 4,3 "X 3,6", стикер с израз на зайче : 3,4 "X 3,3", стикер с изображение на цвете : 1,7 "X 1,6". (Моля, погледнете картинката, за да се научат на определен размер). · ★ Колоритен стикер на пасхалната тема : всеки стикер с израз на заек и яйцата ще ви позволи да усетите приближаването на Великден, ще даде бодрост и абсурдно среда.Това е една чудесна мультяшная стикер. · ★ Употреба : Прости стъпки, за да инсталирате очарователна стенните стикери на вратата, светеща стена или всяка гладка, равна, суха и непыльную повърхност. · ★ Сцена : привлекателна великден стикер за стена подходящи за декорация на стаи за момичета, спалня, детска, дневна, прозорци, врати, детски стаи, кухня, хладилник или всяко друго място, където искате да се превърне в едно забавно и интересно. · ★ Отразяваща материал : За нашата стикер с сладък заек, изработен от светоотражающего винил материал, който е от висококачествен, водоустойчив и напълно отговаря на стандарта. · ★ Размер : Общо : 3 листа (всеки с размер на 10,8 Х 10,8" ), стикер с изображение на яйца приблизително : 4,3 "X 3,6", стикер с израз на зайче : 3,4 "X 3,3", стикер с изображение на цвете : 1,7 "X 1,6". (Моля, погледнете картинката, за да се научат на определен размер). Стикер за стена с вдъхновяващ цитат. Стикер на стената в океана, свързани с темата.

R

Продукти в категория