.

.

Детско одеало HQAA, Муслиновые скъпа промяна Одеяла за новородено, 6-Слойни, Боядисани в прежда, Медицински ниско съдържание на мазнини памук за чувствителна кожа (Ра?

Детско одеало HQAA, Муслиновые скъпа промяна Одеяла за новородено, 6-Слойни, Боядисани в прежда, Медицински ниско съдържание на мазнини

BGN 48.59
Продукти

Плат, памук На Естествен висококачествен памук : Използвайте висококачествен естествен памук, с добра объемностью и целостта на влакната.Тъкани муселин мек и плътно прилепнала към тялото, който е много подходящ за новородени. На Процеса на печат и боядисване, боядисан пряжей : първо покрасьте прежда, а след това вплетите я в кърпа.Този процес може да се подобри устойчивостта на цветовете одеяла, цветът не поблекнет след измиване, а фигура ще стане обемна и изискан. На Дизайн без махры : Нашето одеяло е с дизайн без махры, което предотвратява заплитане и заплитане при използване на бебета.Това е по-безопасно, а изискана кант подчертава качеството. На Утолщенное кърпи за баня : 6-слойное утолщенное кърпи за баня от криптиран марли, абсорбира вода, слой след слой, удвоява на температурата и бързо поглъща вода след къпане на бебето, като поддържа топлина и комфорт. На Нефлуоресцентный, по-сигурен : той отговаря на стандарта на детското ниво A, използва реактивен печат и боядисване, не съдържа флуоресцентни агенти и други вредни вещества, майката може да го използвате с доверие. √ Защо реши, детско одеало HQAA?Нашата цел е да дарите топлина и комфорт на всеки малък, ангелочку, всички наши муслиновые кърпи са изработени от 100% висококачествен futon шифон, не съдържат флуоресцентни вещества, нетоксичен, без химически съставки, 100% безопасно за вашето бебе.Всеки клиент, който купува нашите одеяла, остава много доволен.Вие няма да съжалявате, че са избрали нас.Предимства на тъкани, обагрени пряжей : ① Силна многослойность, по-изискани модели и богата на триизмерността. ② Оригиналната прежда, боядисан, красящее средство притежава висока пропускливост л, добра устойчивост на цветовете и не избледняват след пране. Това съкращава процеса на боядисване и довършителни работи на тъканите, намалява увреждане на тъкани и я прави по-мека и комфортна на допир. Безвреден за здравето и околната среда, грижи се за нежна кожа на бебето и няма да доведе до редица кожни алергии и други проблеми.Информация за продукта Слой : 6 слоя Материал : 100% муслиновый памук Опаковка : муслиновое кърпа × 1 Размери : 90 × 100 см, 110 × 110 см, 120 × 150 см, 150 × 200 см.

R

Продукти в категория