.

.

Котешката Hptmus Rabbit - Тюркоаз Ъглова Кутия за Отпадъци с Правоъгълна Кутия за събиране на отпадъци за Домашни Любимци, Аксесоари за Зайци Пластмасова носилка Кутия з?

Котешката Hptmus Rabbit - Тюркоаз Ъглова Кутия за Отпадъци с Правоъгълна Кутия за събиране на отпадъци за Домашни Любимци, Аксесоари

BGN 0.67
Продукти

1 КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ : 1 Тюркоаз с правоъгълна кутия за заек тоалетна, 1 Лъжичка за котешки тоалетни Плодово-зелен цвят, 1 мини-метла и 1 въже за превоз на зайци.Създайте вашия домашен любимец приятна обстановка. ВИСОКО качество : котешката за зайци е изработена от висококачествена пластмаса, той е здрав, сигурен и няма мирис.И вие спокойно можете да използвате за вашите домашни любимци!. ИДЕАЛНИЯТ РАЗМЕР : Това е 11.Този размер е подходящ за по-малки животни като зайци, морски свинчета, чинчила, пор, галезавр и така нататък.И вие можете да го постави в ъгъла на клетката.вие наистина можете да привикнат към гърне си мил домашен любимец!. ЛЕСНА УПОТРЕБА : Кутия за боклук е лесно да се установи, анализира и измиване, осигурява на вас и вашите домашни любимци, чистота и комфорт. ПРЕДОТВРАТИТЕ НАДРАСКВАНЕ : котешката е изработена от мека пластмаса, който най-добре ще се грижи за лапите на вашия домашен любимец, отколкото на железопътната мрежа.Край на окото са заоблени и извити, което ефективно ги предпазва краката от надраскване на ръбовете.Котешката лесно се инсталира и е запознат.Ако котешката тоалетна е мръсно, просто трябва да се изплакват с вода.Защо ви е нужен този котешката за вашите малки домашни любимци?Това може да накара вашия домашен любимец вече не разпредели по свое желание, при запазване на вашия домашен любимец и клетка в чистота.Този котешката е изработена от висококачествена пластмаса, която е здрава, сигурна и няма мирис.Освен това, тя е мека, така че не е нужно да се притеснявате за увреждане на краката на вашия домашен любимец.Той е лесен за монтаж, демонтаж и измиване, а също така има високи ъглови стени, за вашия домашен любимец, не испражнялся от тоалетната.Размерът е подходящ за ДРЕБНИ животни, като зайци, морски свинчета, чинчила, пор, галезавр и така нататък, и можете да го поставите в ъгъла на клетката.И да, наистина може да привикнат към гърне си мил домашен любимец!.Какво ще получите : . 1 * Тюркоаз с Правоъгълна кутия за заек тоалетна. 1 * Плодово-зелена гребло за котешки тоалетни. 1 * Въже за теглене заек.Материал : Пластмаса.Общо тегло : 570 г.

R

Продукти в категория