.

.

Премиум Набор от Кристали Консина и Лечебни камъни в Дървена кутия - 8 Чакра Камъни, Набор от Лечебни Кристали за Защита, Истински Скъпоценни Камъни, Аксесоари за Ме?

Премиум Набор от Кристали Консина и Лечебни камъни в Дървена кутия - 8 Чакра Камъни, Набор от Лечебни Кристали за Защита,

BGN 16.79
Продукти

【Най-високо КАЧЕСТВО】 Ние внимателно подбрани всеки продукт от камъни уникален размер, форма и цвят, за да се гарантира, че ще получите най-добрите кристали 【Естествени камъни 】 в кристал за защита на кутията имаме аметист, черен обсидиан, лабрадорит, дъгата флуорит, прозрачен кварц, опушен кварц, селемит, черен турмалин.Тези кристали предпазват вас и вашето пространство от негативна енергия.Моля, обърнете внимание, че Селемит не може да се измие. 【НАБОР от КРИСТАЛИ】комплектът включва : дървена кутия (8,5 "x 4,53"x 2,25"), информационна карта, laffitte за съхранение и защита.Отличен за медитация, балансиране на чакрите, за колекционери, йога, Рейки, подаръци. 【ИЗИСКАНА ДЪРВЕНА кутия за ПОДАРЪК КУТИЯ】 Ние използваме тези изящни дървени подаръчни кутии с високо качество противоударным мехур bags.it е много подходящ, за да изразите своята любов на своите приятели, любимия си и семейството си за Коледа, рожден ден, Свети Валентин, годишнина, Ден на благодарността, Ден на майката, Ден на бащата и т. 【Гаранция за качество】:Ако сте получили продукт, имате някакви въпроси или недоволство, можете да се свържете с нас и ние ще ви дадем задоволително решение.

R

Продукти в категория