.

.

Пътната кутия за хапчета, 3 бр., малък калъф за таблетки с 3 отделения за чантата си и джоба, Органайзер за лекарства за пътуване с огледало, Преносими контейнери за х?

Пътната кутия за хапчета, 3 бр., малък калъф за таблетки с 3 отделения за чантата си и джоба, Органайзер за лекарства за пътуване

BGN 8.49
Продукти

Защитете хапчета от прах, влага и uv лъчиВнимателно пазете вашия дневен рецепта или хапчета за повторна употреба.Уличен контейнер за лекарства е лек и удобен в переноске. Идеална за пътуване / бизнес пътувания.С 3 отделения за разделяне на различни хапчета, вашите хапчета никога не ще бъдат смесени.Висококачествена и надеждна ключалка, за да си лекарства не са били разпръснати навсякъде.Многократно използване - може да се използва за бижута, бонбони, таблетки. ? [Лек и преносим] : Размер 2,36 х 2,36 х 0,78 инча, с тегло от 1,75 грама.Пътната кутия за хапчета може да побере повече от 30 таблетки. Това е лека и преносима кутия за хапчета за бизнес пътувания, офиси, партита и пътувания. ? [Добро качество] : Външната обвивка походного организатор за лекарства е направена от висококачествен метал, който е по-издръжлив и устойчив, отколкото пластмасов контейнер за малки хапчета.Вътрешно отделение калъф за хапчета, произведени от хранително-пластмаса, който е безопасен и нетоксичен и предпазва таблетки от влага и прах. ?️ [Надеждно заключена] : За разлика от обикновените кутии с кутия пролетта на предавките, в нашия мини-малка кутия за таблетки се използват ключове крючкового тип, които сигурно са затворени и трудно се отварят на допир, предотвратяване на течове и изолира прах. ? [Подвижна разделител] : преносим кутия за хапчета с 3 подвижни отделения, в които може леко да сортирате различни хапчета, витамини и рибено масло, за да се избегне объркване и опростяване на използването.Това помага да се вземат лекарства в точното време. ?[Многофункционален] : Този уличен контейнер за лекарство може да се използва не само за съхраняване на хапчета, но и за съхранение на шоколадови бонбони, малки бижута или като витрини за пръстените.Тази пътна кутия за хапчета с малко огледало за лесен достъп.Всяка малка кутийка за хапчета, украсени с изящна илюстрация, и той ще дойде като подарък за празник или рожден ден на семейството и приятелите си, за да покажат на вашите грижи и любов.

R

Продукти в категория