.

.

2 бр. Кристални Пръчици за Изцеление на Чакрите С Двойни Връхчета, Набор от Пръчки с 6 Лица, Камък за Медитация, Рейки, Камъни за Домашния офис, Интериор на масата (Роз?

2 бр. Кристални Пръчици за Изцеление на Чакрите С Двойни Връхчета, Набор от Пръчки с 6 Лица, Камък за Медитация, Рейки, Камъни за Домашния

BGN 10.28
Продукти

Кратко описание на продукта : Кристален жезъл с двойни връхчета представлява шестигранную кристален башенную колона, произведени от подбрани натурални кристали от кварц чрез рязане, шлайфане и полиранеКомплект кристални пръчки с двойни връхчета включва : две пръчки с двойни връхчета от розов кварц. Размер : около : Д * Ш 2.5 инча * 1 инч ТЕГЛО : от 69. Използването на продукт : Естествен кристален кварц е камък на сила и защита.Поставете ги на свой олтар или на всяко свещено пространство, те могат да бъдат използвани за повишаване на вибрациите на местоположението, за да се отървете от негативната енергия от тялото ви и околната среда, насърчаване на здравословния начин на потока от положителна енергия за целия си пространство, са много добри за медитация за изцеление на рейки, балансирующей чакра, терапия с кристали вики.Инструкция за опаковка : Пръчка от кварцов кристал се предлага в кутия за подарък, идеален подарък за една перфектна идея за подарък за тези, които тепърва започват да експериментират с лечебни кристали, любител на йога, колекционер кристални камъни.Нашият ангажимент : Високо качество, подбрано на ръка, тъй като всеки скъпоценен камък и кристали след внимателно ръчен подбор придобиват екстра качество. Въпреки факта, че камъните са естествени и се различават по размер, ние внимателно комбинираме във всеки набор от камъни с еднаква големина, за всеки набор е приятна в естетически план е балансиран и е намирал в енергийния баланс. тъй като всяка колекция е уникална и естествена, несъвършени, но съвършени по природа, те са точно отражение на качеството на кристала, който ще получите.Кратко описание на продукта : Кристален жезъл с двойни връхчета представлява шестигранную кристален башенную колона, произведени от подбрани натурални кристали от кварц чрез рязане, шлайфане и полиране.Комплект кристални пръчки с двойни връхчета включва : две пръчки с двойни връхчета от розов кварц. Размер : около : Д * Ш 2.5 инча * 1 инч ТЕГЛО : от 69. Използването на продукт : Естествен кристален кварц е камък на сила и защита.Поставете ги на свой олтар или на всяко свещено пространство, те могат да бъдат използвани за повишаване на вибрациите на местоположението, за да се отървете от негативната енергия от тялото ви и околната среда, насърчаване на здравословния начин на потока от положителна енергия за целия си пространство, са много добри за медитация за изцеление на рейки, балансирующей чакра, терапия с кристали вики.

R

Продукти в категория