.

.

КОРХАД Розова Бродерия, Бр Китайската Традиционна Плат За Бродиране Фен на Модел през Цялата Фен Бродерия Коприна Фен САМ Пособия Материали За Производството на В?

КОРХАД Розова Бродерия, Бр Китайската Традиционна Плат За Бродиране Фен на Модел през Цялата Фен Бродерия Коприна Фен САМ Пособия Материали

BGN 52.38
Продукти

През цялата фен : изработен е от материал за продължителна употреба Конци за шиене : Здрав коприна с предварително отпечатан с пълен набор от инструменти, лесен за употреба.Конци за шиене мулине : Подходящ за начинаещи, любители на ръкоделието, както за възрастни, жена, деца.Китайски вентилатор с четка : отличен аксесоар за самостоятелна работа.Кабели за бродиране : Готовият продукт ще се превърне в добър подарък за деца, момичета, приятели, майки. През цялата фен : изработен е и в дългосрочен план.Конци за бродиране : здрав коприна с предварително отпечатан, с пълен набор от инструменти, лесен за употреба.Конци за шиене мулине : Подходящ за начинаещи, любители на ръкоделието, както за възрастни, жена, деца.Китайски вентилатор с четка : отличен аксесоар за самостоятелна работа.Кабели за бродиране : Готовият продукт-добър подарък за деца, момичета, приятели, майки.Осъществяване на списък 1 х набор от ръчни ветрила Характеристики -Подходящ за начинаещи, любители на ръкоделието, както за възрастни, дама, детски коприна фен за бродиране. -Произведен от набор от ръчно изработени ветрила за продължителна употреба. - Материал : Плат и дървени занаяти, ръчна изработка. - Готовият продукт е добър подарък за деца, момичета, приятели, майки и т. за да проверите за занаяти. - Здрава коприна с предварително отпечатан, комплект инструменти, лесни за използване материали за производството на вентилатори. -Размер : 32x20x1 см./12,6x7,87x0,39 инча. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Чудесен аксесоар "Направи си сам" за отработване на практически умения.Информация за стоки, изработени Ръчно кръг фен Paddle Чудесен избор за подарък за семейството и приятелите.Розова бродерия нишки Тя може да бъде аксесоари за бродерия за начинаещи практикувате бродерии. кабели за бродиране Са празни дизайн, можете да се бродира върху него в съответствие с чертеж.Игла за бродерия със собствените си ръце, Този обект е набор от материали за производство на вентилатори, от които е изработен.

R

Продукти в категория