.

.

Ciieeo Down Punch Tool Голяма Подложка За Тепане, Подложка За Тепане, Комплекти за Бродерия от бяла пяна, Губчатые Възглавници, Игли за Тепане, Поролоновый мат: за да проверит?

Ciieeo Down Punch Tool Голяма Подложка За Тепане, Подложка За Тепане, Комплекти за Бродерия от бяла пяна, Губчатые Възглавници,

BGN 24.85
Продукти

Комплект за бродерия игольчатым валянием : Лесен и удобен за използване, подходящ както за начинаещи, така и за професионалистиИнструменти за тепане игла : Разполага с широка гама от приложения, идеална за обмен и вземане на с приятели.Комплект за фетровых кукли : Отлично качество на изработка на нашите изделия остави у вас приятни впечатления от употреба.Детски филц за бродерия : Подходящ за различни цели, като гъба за пълнене със собствените си ръце, термосвиваеми аксесоари.Стартов комплект за тепане игла : Нашата гъба за тепане и може да се прилага в много случаи, тя трайна употреба.Комплект за бродерия игольчатым валянием : Лесен и удобен за използване, подходящ както за начинаещи, така и за професионалисти.Инструменти за тепане игла : Разполага с широка гама от приложения, идеална за обмен и вземане на с приятели.Комплект за фетровых кукли : Отлично качество на изработка на нашите изделия остави у вас приятни впечатления от употреба.Детски филц за бродерия : Подходящ за различни цели, като гъба за пълнене със собствените си ръце, термосвиваеми аксесоари.Стартов комплект за тепане игла : Нашата гъба за тепане и може да се прилага в много случаи, тя трайна употреба.Пратката е Списък на топ 10 x гъба за diy Характеристики -Тампон може да създава комфортно усещане в ръката, позволява лесно да извършват по занятие с отличен ефект. - Материал : гъба. - Лесен и удобен за използване, подходящ както за начинаещи, така и за професионалисти в областта на сплъстяване. - Тегло лек, че не ще увеличи допълнително натоварване и тегло. - Размер : около 10,00 X6,00 X2,00 см/ 3,93 X2,36 X0,79 инча. - Изработени от порести материали, което го прави здрав с дълъг срок на служба. - Компактен и малък, го лесен за съхранение, той не отнема много място.Описание на продукта търсите професионална, достъпна гъба за тепане със собствените си ръце?Търсите твърда гъба за тепане със собствените си ръце, която може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален гъба за тепане със собствените си ръце трябва да отговарят на вашите нужди.

R

Продукти в категория