.

.

CHGCRAFT 8шт 2 Стил Овалния Пластмаса Окото Платно Чанта Лист Пластмасови Платно на Окото Листове за Кръстат Бод Ръкоделие от Акрилна Прежда Проекти по Плетиво на една ?

CHGCRAFT 8шт 2 Стил Овалния Пластмаса Окото Платно Чанта Лист Пластмасови Платно на Окото Листове за Кръстат Бод Ръкоделие от Акрилна

BGN 6.67
Продукти

Пратката включва в себе си : в това число 8 бр 2 размер на пластмасови овална вкара холщовой чанти с долните листа. Размер : Овал : 202x126x1,5 мм, отвор : 4x4 mm; Овал : 303x150x1,5 мм, по 4 бр. от всеки размер.Практичен дизайн : Нашият пластмаса окото платно чанта е изработена с плавно разположени дупки, не зацепляющими направления.Форма на чантата улеснява създаването на дамски чанти ръчна изработка.Бял цвят : Бял цвят лесно да показвате всеки друг цвят, можете да бродирам красивите модели на бяла кърпа.На него могат да се открояват дори белите конци с околните контрастни цветове.Високо качество : Пластмасова мрежа холщовая чантата е изработена от висококачествена пластмаса, не е токсична, без мирис, еластична и здрава, че ще осигури в чантата си за продължителна употреба.Направи си сам своя чанта : използвай прежда и игли за плетене, за да се създаде чанта собствен стил.Лесен за използване дори за начинаещи.Окото не е лесно да се скъса.Пратката включва в себе си : в това число 8 бр. 2 размер на пластмасови овална вкара холщовой чанти с долните листа. Размер : Овал : 202x126x1,5 мм, отвор : 4x4 mm; Овал : 303x150x1,5 мм, по 4 бр. от всеки размер.Практичен дизайн : Нашият пластмаса окото платно чанта е изработена с плавно разположени дупки, не зацепляющими направления.Форма на чантата улеснява създаването на дамски чанти ръчна изработка.Бял цвят : Бял цвят лесно да показвате всеки друг цвят, можете да бродирам красивите модели на бяла кърпа.Дори и бяла нишка може да се открои върху него окруженными контрастни цветове.Високо качество : Пластмасова мрежа холщовая чантата е изработена от висококачествена пластмаса, не е токсична, без мирис, еластична и здрава, че ще осигури в чантата си за продължителна употреба.Направи си сам своя чанта : използвай прежда и игли за плетене, за да се създаде чанта собствен стил.Лесен за използване дори за начинаещи.Окото не е лесно да се скъса.CHGCRAFT 8 Pcs 2 Стилни пластмасови долните листа за чанти от овална на окото, за аксесоари за чанти, бял Размер : Овал : 202x126x1,5 мм, отвор : 4x4 мм, 4 бр.; Овал : 303x150x1,5 мм, 4 бр.

R

Продукти в категория