.

.

Holibanna Родословни Готически Аксесоари, Сватбена Шнола За Коса, Бижута, Аксесоари 3шт Steampunk Фиби Steampunk Шнола За Коса Готик, Пънк Фиби За Коса Часовници Съоръжения Фиби ?

Holibanna Родословни Готически Аксесоари, Сватбена Шнола За Коса, Бижута, Аксесоари 3шт Steampunk Фиби Steampunk Шнола За Коса Готик, Пънк

BGN 1.67
Продукти

Аксесоари в стил steampunk : Носете тези игли за коса в стил steampunk, те ще си моден вкусУкрасено с аксесоари : прекрасен подарък за вашето семейство, приятели, Коледа, Свети Валентин, Нова година и т. на Декоративни щипки за коса : дизайн в стил steampunk, те могат да бъдат комбинирани с други фиби и представляват уникални стилове.Женски аксесоари : Можете да ги носите само за украса или за удобство по време на измиване на лицето и за нанасяне на грим.Дамски фиби за коса : идеален подарък за вашето семейство, приятели, Коледа, Свети Валентин, Нова година и т. Предпоставка включва 3 x фиби за коса Характеристики - Цвят : Реколта родословни различни цвята - Материал : Зъбни от родословни с сплав -Размер : 6,00 X2,00 X0,20 см/2,36 X0,79 X0 декоративни косата. - Здрав, лесно разкриваща се и плик, може добре да задържа и декориране на вашата коса, прическа Clock Gear. - Прекрасен подарък за вашето семейство, приятели, Коледа, Свети Валентин, Нова година и т. Реколта шнола за коса от сплав. - Дизайн в ретро стил-парни машини, ретро-шнола за коса, за да търсят по-мило и елегантно, щипки за коса в готически стил steampunk. - Малък размер и ниско тегло, отлични качество на изработка гарантират за своята надеждност и практичност за носене в готически прически. - Отлично подходящ за различни поводи като партита, рождени дни, маскарадните партита и дневното носенето на скоби за коса.Описание на продукта : Скъпа шнола за коса, след пускането на тези щипки за коса, ще се превърне в хит на продажбите.шнола в стил steampunk ще ви Помогне да създадете модерна прическа.аксесоари за момичета Тези щипки за коса от сплав изпълнени в творчески стил ретро.аксесоари за мъже Зъбни форма и изискан дизайн ви правят привлекателна и очарователна.

R

Продукти в категория