.

.

Набор от професионални Машинки за Подстригване WAHLSA, Подстригване за коса с Т-образно Острие + електрическа самобръсначка за Мъже, Безжични Подстригване За Брада, Е?

Набор от професионални Машинки за Подстригване WAHLSA, Подстригване за коса с Т-образно Острие + електрическа самобръсначка

BGN 33.43
Продукти

【Професионален комплект за подстригване мъже 】 Този комплект за грижа за машинка за подстригване е предназначен за гладко бръсненеОсобено за косата, брадата, бакенбард, растителност по лицето и тялото.За да поддържа чист и джентълменско начин, препоръчваме ви първо да отреже щетину с помощта на тример, преди да използвате самобръсначката за премахване на косъм. 【На модернизиран двигател в 7500ОБ/мин】 : една седалка, всички метални корпус за по-удобно захващане. Оборудван с мощен мотор на 7500 об/мин и самозатачивающимся острие, можете лесно премахване на космите, без никаква болка. 【Т-образен нож и двойно острие от фолио】 Т-образен тампон се използва за подстригване на коса и професионални бръснач е предназначена за плътно бръснене, и двете от които ни позволяват да се постигне нулев дефицит, уплътнения и почистването.R-форма машинка за подстригване не причинява вреда на организма и е подходящ за деца.Специална забележка - Самобръсначка е подходящ за четина, с дебелина до 1/25 инча.Ако имате гъста и твърда коса, се препоръчва да се режат ги машинка за подстригване за коса, преди да използвате този за гладко бръснене. 【Led дисплеи и USB зареждане】Бръснач и машина за подстригване мощен, и двете са оборудвани с интелигентни светодиодни дисплеи, се обръщат един бутон, на дисплея веднага се появява процент на зареждане на батерията, напомняне за измиване, символ за заключване при движение. 【Waterpoof/ мокро и сухо бръснене】 : Моющийся дизайн за лесно почистване, тази функция дава възможност за бързо изплакване на главата нож в течаща вода, след use.it също така позволява мокро бръснене с гел или пяна за допълнителна защита на кожата или суха за обзавеждане.

R

Продукти в категория