.

.

Детски костюм BESTonZON, 3 комплекта, 6 бр., Разпределена на Чаши и чинии с Трапезария и кухненски Прибори, Лесна Детска Посуда и прибори За Пикник, Лъжица, Чиния, Детски и ?

Детски костюм BESTonZON, 3 комплекта, 6 бр., Разпределена на Чаши и чинии с Трапезария и кухненски Прибори, Лесна Детска Посуда и

BGN 3.33
Продукти

Детски КОМПЛЕКТИ ЧИНИИ И МИСОК - Детска Разделени чиния Чиния с динозавром, Купа, Чаша, Лъжица, Вилица, Пръчици за храненеКОМПЛЕКТ ДЕТСКИ ПРИБОРИ - Split чинията помага на децата да се научат да използват прибори за приготвяне на сложни продукти като грах или юфка.Също така помага на родителите да контролират порции и насърчаване на здравословни хранителни навици.КОМПЛЕКТ ДЕТСКИ ПРИБОРИ - комплект детски прибори детски чинии и чаши, комплекти от бебешки съдове.КОМПЛЕКТ ДЕТСКИ ПЛОЧИ - Нека вашето дете да се влюби храна и има по-здраво тяло.ФОРМИ за ДЕСЕРТИ - Нека вашето бебе ще се влюби вкусно за ядене и ще има здраво тяло.Съдържание на пакета : 3 х чиния за вечеря, 3 х чаша, 3 пъти купа, 3 х лъжица, 3 х вилица, 3 х чифт пръчици за хранене Характеристики : Split чинията помага на децата да се научат да използват прибори за приготвяне на сложни продукти като грах или юфка.Също така помага на родителите да контролират порции и насърчаване на здравословни навици в храненето на детската обедната сервиза. - Материал : PP, комплект детски прибори от слама пшеница. - Приборите за хранене в комплект, много подходящ за деца, можете да пиете вода, супата и се поднася мляко с ориз в чиниите на децата. - Размер на заведенията за хранене и чинии : прибл. комплекти детски чинии и мисок размер на 25,5 х 21,5 х 3,5 см /10,02 8,45 х х 1,38 инча. - Подходяща температура : -за форма за печене на пица 20-120 ° c. - Изработен от хранителни материали, се загрява, без мирис, сигурно можете да го използвате за детски чинии. - Размер на чашата : около 9,5 х 7 х 9 см /3,74 х 2,76 х 3,54 инча за детски съдове и прибори. - Размер на чашата : прибл. детски кегли с размер 5 х 13 х 6 см / 6,1 х 5,12 х 2,36 инча. - Атрактивен дизайн с участието на мультяшного динозавър влюбляет деца в определени разделени чинии eating Kids. - Пръчици за хранене вилица и лъжица, с ергономични дръжки, удобна небьющаяся посуда.Информация за стоки, детски Комплекти чинии и мисок Набор от прибори за хранене е пълна, много подходящ за деца, можете да пиете вода, супата и сервирайте с ориз. комплект детски чинии В него са включени с 1 чиния, 1 чаша, 1 купа, 1 чифт пръчици за хранене, 1 вилица, 1 супена лъжица.

R

Продукти в категория