.

.

Игла за шиене с по-големи уши, Игла за бродерия SAREAL за ръчно Шиене, Различни Размери, Игла за шиене с по-големи уши за бродерия (2 стил-16 бр.)

Игла за шиене с по-големи уши, Игла за бродерия SAREAL за ръчно Шиене, Различни Размери, Игла за шиене с по-големи уши за бродерия (2

BGN 1.86
Продукти

"【ШЕВНИ ИГЛИ с ГОЛЕМИ УШИ】18 бр игли за ръчно шиене на 1 прозрачна тубе за съхранение.Всички игли с различни размери : 6шт 2 инча / 5,2 см, 6шт 2,4 инча / 6 см, 6шт 2,75 инча / 7 см ". 【МЕТАРИАЛЫ ПРЕМИУМ-клас】 Тези игли за капитониране са изработени от висококачествена неръждаема стомана и трайни в заявлението.На върха на една много малка, а опашката е рифленую дизайн.И той има гладка повърхност.Всички тези предимства го правят съпротива през кърпа малко. 【УДОБНО да се ИЗПОЛЗВА】 Тези шевни игли са много подходящи за шиене, бродиране и занаяти, ръчна изработка.Ушите са достатъчно големи, за да можете наистина да видите иглата 【УДОБНО да се използва】 Тези шевни игли са много подходящи за шиене и занаяти.Очите са достатъчно големи, за да можете наистина да видите иглата. 【ЛЕСНО да се СЪХРАНЯВА】 Шевни остри игли снабдени с прозрачна флаконом за игли, така че можете да избегнете случайни наранявания, както и лесно за носене и съхранение. 【Покупка без РИСК】 Ние предлагаме 100% гаранция за връщане на парите или изпраща на клиента нов замяна.Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Напомняне : остра Игла, дръжте далеч от деца, за да се избегне нараняване. "【ШЕВНИ ИГЛИ с ГОЛЕМИ УШИ】18 бр. игли за ръчно шиене на 1 прозрачна тубе за съхранение.Всички игли с различни размери : 6шт 2 инча / 5,2 см, 6шт 2,4 инча / 6 см, 6шт 2,75 инча / 7 см ". 【МЕТАРИАЛЫ ПРЕМИУМ-клас】 Тези игли за капитониране са изработени от висококачествена неръждаема стомана и трайни в заявлението.На върха на една много малка, а опашката е рифленую дизайн.И той има гладка повърхност.Всички тези предимства го правят съпротива през кърпа малко. 【УДОБНО да се ИЗПОЛЗВА】 Тези шевни игли са много подходящи за шиене, бродиране и занаяти, ръчна изработка.Ушите са достатъчно големи, за да можете наистина да видите иглата 【УДОБНО да се използва】 Тези шевни игли са много подходящи за шиене и занаяти.Очите са достатъчно големи, за да можете наистина да видите иглата. 【ЛЕСНО да се СЪХРАНЯВА】 Шевни остри игли снабдени с прозрачна флаконом за игли, така че можете да избегнете случайни наранявания, както и лесно за носене и съхранение. 【Покупка без РИСК】 Ние предлагаме 100% гаранция за връщане на парите или изпраща на клиента нов замяна.

R

Продукти в категория