.

.

Набор от въртящи се ножове Swiftrans 90 БР., Набор от инструменти за въртящи се ножове 45 мм, с 5 допълнителни остриета, Подложка за рязане на формат А4, Състав за пэчворка, Н?

Набор от въртящи се ножове Swiftrans 90 БР., Набор от инструменти за въртящи се ножове 45 мм, с 5 допълнителни остриета, Подложка

BGN 1.00
Продукти

1 * ротационен нож 5* допълнителни Остриета. 1 * Подложка за рязане на формат А4. 30 * шевни скоби. 50* sew-директни игли. 1 * разделочный нож за бродерия. 1 * чанта за съхранение. 1 * Състав за антични шиене. ✂Професионален набор от въртящи се ножове-В този набор от въртящи се ножове включва : 1 * въртящ се нож, 5 * допълнителни остриета, 1 * подложка за рязане на формат А4, 30 * шевни скоби, 50 * шевни директни игли, 1 * нож за рязане на diy, 1 * чанта за съхранение, 1 * състав за пэчворка.Вие ще намерите всичко необходимо за разкрой на плата. ✂Ротационен нож с дръжка - Ротационен нож за плат е с ергономична дръжка с регулируем винт, осигуряваща стабилност нож и даваща ви пълен контрол над режещи остриета за плавни операции, са подходящи за шивашки, шиене, капитониране, рязане, лепене, бродерия и работи от хартия. ✂ Подложка за рязане на формат А4 - двустранен дизайн, изработен от устойчив материал, за прецизно рязане.Огъване без деформация, размер подложка за рязане 11,81 "X 8,66" (A4), дебелина 3 мм. Може да предпазва плота от остри ножове, канцеларски материали и други художествени инструменти. ✂ Разноцветни карфици с глави - идеална за етикетиране или украса на вашите шевни корсажей, diy ръчно изработени, шивашки или поделочных проекти и ще направят работата ви по-интересен. ✂Въртящи се остриета за рязане на тъкани, - Ножове с диаметър 45 мм, изработени от стомана SKS-7, са много остри и почти не затупляются.С 5 допълнителни сменяеми остриета SKS-7 отличен за точни проекти, модели, произведения на изкуството, деликатна точната машина за рязане на детайлите, почистване и източване. ✂Професионален набор от въртящи се ножове-В този набор от въртящи се ножове включва : 1 * въртящ се нож, 5 * допълнителни остриета, 1 * подложка за рязане на формат А4, 30 * шевни скоби, 50 * шевни директни игли, 1 * нож за рязане на diy, 1 * чанта за съхранение, 1 * състав за пэчворка.Вие ще намерите всичко необходимо за разкрой на плата. ✂Ротационен нож с дръжка - Ротационен нож за плат е с ергономична дръжка с регулируем винт, осигуряваща стабилност нож и даваща ви пълен контрол над режещи остриета за плавни операции, са подходящи за шивашки, шиене, капитониране, рязане, лепене, бродерия и работи от хартия.

R

Продукти в категория