.

.

Maclemon 100 Ярда Двустранен Лесовъдство зелен сатен лента с Ширина 3/8 инча от Полиестер Лесовъдство Зелена лента за опаковане на подарък е Много подходящ за сватби, бан?

Maclemon 100 Ярда Двустранен Лесовъдство зелен сатен лента с Ширина 3/8 инча от Полиестер Лесовъдство Зелена лента за опаковане на

BGN 3.20
Продукти

【100 ярда гора зелена сатенена лента】 : 1 ролка гора зелена сатенена лента с ширина 3/8 инча, 100 ярда (92 м), висококачествен сатен лента от плат от коприна 【Лесовъдство зелен сатен лента】: Обикновена сатенени ленти на разположение в много от популярните ярки цветове.Цвят точно такива, както е показано на снимката.Не избледнява, траен и издържа на вятър и дъжд. 【Лесовъдство зелена панделка за опаковане на подаръци】: Е идеален за сватбени покани, рожден Ден, Свети Валентин, шиене, подарък опаковки, diy ръчно изработени, облекла, аксесоари за коса и т. 【Високо качество】: Сатен лента горски зелен цвят се предлага в пластмасова ролка бобината, от 100% полиэстеровой сатен от тъкан с блестящ завършек, лесно се съхранява; Добро качество, без гънки, изгладени преди употреба не е нужно. 【Обърнете внимание на добро качество и без бръчки, вие не трябва да се гали, преди да използвате. 【Забележка и спестявания】 се дължи На различни монитори, моля, любезно позволявайте на по-малки отклонения в цвета.Икономии и се постига при разглеждане на възможностите за повторно използване, съотношение на цена и качество. възвръщаемост на стойността на покупката, без въпроси.

R

Продукти в категория