.

.

Крепежни елементи за заваряване на капачките, Прокладчик на газопровода, Резервни Части за Шапки, Аксесоари, каски, Алуминиеви винтове с цилиндрична форма (с накат?

Крепежни елементи за заваряване на капачките, Прокладчик на газопровода, Резервни Части за Шапки, Аксесоари, каски, Алуминиеви

BGN 1.67
Продукти

Списък [опаковки] 2 x гайки, Винтове 2 x 2 x пластмасови шайби [Висококачествени материали] е Изработена от лек алуминий 6061-t6, който е с предимствата на устойчивост на корозия, но не се зареди каска.С машинно теста повърхност, която не избледнява. [Съвместимост] Замени лесно се разпадат, пластмасови стойки кожух волокнисто-метален тръбопровод.Също така е съвместима с каска speedglass 3 м 100 V. Забележка : За да се гарантира стягане на крепежни елементи е необходима оригиналната стопорная шайба 1/4 инча. [Стил варира] се Предлага в черно, сребристо, синьо, червено, титаново сиво цветове и с две текстури площ : вертикална зърно, нагънат.Просто избери този, който ти харесва. [Защо избра Newace?] Нашите крепежни елементи имат подобрена конструкция - малко удължен винт за идеалния размер, който е подходящ за вашето служебно правоотношение.Ние винаги се стремим да предложим на нашите клиенти най-доброто обслужване.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Ние ще ви предложим безплатна замяна и покриване на стойността на пощенските разходи в случай на проблеми с качеството. Списък [опаковки] 2 x гайки, Винтове 2 x 2 x пластмасови шайби. [Висококачествени материали] е Изработена от лек алуминий 6061-t6, който е с предимствата на устойчивост на корозия, но не се зареди каска.С машинно теста повърхност, която не избледнява. [Съвместимост] Замени лесно се разпадат, пластмасови стойки кожух волокнисто-метален тръбопровод.Също така е съвместима с каска speedglass 3 м 100 V. Забележка : За да се гарантира стягане на крепежни елементи е необходима оригиналната стопорная шайба 1/4 инча. [Стил варира] се Предлага в черно, сребристо, синьо, червено, титаново сиво цветове и с две текстури площ : вертикална зърно, нагънат.Просто избери този, който ти харесва. [Защо избра Newace?] Нашите крепежни елементи имат подобрена конструкция - малко удължен винт за идеалния размер, който е подходящ за вашето служебно правоотношение.Ние винаги се стремим да предложим на нашите клиенти най-доброто обслужване.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Ние ще ви предложим безплатна замяна и покриване на стойността на пощенските разходи в случай на проблеми с качеството.

R

Продукти в категория