.

.

MODOAO 1500LM Led Фенерче Водоустойчив Мащабируем Тактически фенер с 5 Режима за Туризъм, къмпинг, Извънредни ситуации (5 опаковки)

MODOAO 1500LM Led Фенерче Водоустойчив Мащабируем Тактически фенер с 5 Режима за Туризъм, къмпинг, Извънредни ситуации (5 опаковки)

BGN 2.33
Продукти

Супер ярка : Мощен светодиод 1500 лумена създава ярък прожектор голяма площТактически и портативен : антиабразивный, противоскользящий, компактен дизайн го прави най-добрият джоба на уличното осветление за тактически ситуации, дейности на открито, на къмпинг, туризъм, лов, риболов, домашна употреба, за военни цели и е по-мощен и аварийно осветление.Taclight достатъчно малък, за да се побере в джоба, чантата или отделение на превозното средство, така че можете да го вземете със себе си където и когато пожелаете.Източник на захранване : Захранване от батерията 3,6 В/3,7 (не е включен в комплекта) или батерия 3 X AAA (не са включени в комплекта).Водоустойчив : можете да го използвате в дъждовните дни.Но да не се слагат го във водата. С гарантирано 100% Удовлетворение : Ако не ви е съвсем като си led тактически фенер или с него някакви проблеми, първо свържете се с нас, ние ще замени изцяло, или ще ви възстановим парите за покупка.Супер ярка : Мощен светодиод 1500 лумена създава ярък прожектор голяма площ.Тактически и портативен : антиабразивный, противоскользящий, компактен дизайн го прави най-добрият джоба на уличното осветление за тактически ситуации, дейности на открито, на къмпинг, туризъм, лов, риболов, домашна употреба, за военни цели и е по-мощен и аварийно осветление.Taclight достатъчно малък, за да се побере в джоба, чантата или отделение на превозното средство, така че можете да го вземете със себе си където и когато пожелаете.Източник на захранване : Захранване от батерията 3,6 В/3,7 (не е включен в комплекта) или батерия 3 X AAA (не са включени в комплекта).Водоустойчив : можете да го използвате в дъждовните дни.Но да не се слагат го във водата. С гарантирано 100% Удовлетворение : Ако не ви е съвсем като си led тактически фенер или с него някакви проблеми, първо свържете се с нас, ние ще замени изцяло, или ще ви възстановим парите за покупка.Висока : 100% яркост, обхват от 500 м. Средно : 50% яркост, обхват 400 м. Ниска : 20% яркост, обхват на действие 300 м Стробоскоп : обхват 200 м. SOS : обхват 100 метра 1. Този фенер е водоустойчив. Можете да го използвате в дъждовните дни. Моля, не слагайте я във водата.Захранване от 1 х акумулаторна батерия 3,6 В/3,7 (не е включен в комплекта) или 3 х батерии ААА (не са включени в комплекта).

R

Продукти в категория