.

.

Калъф CALIDAKA За съхранение на Аксесоари, Калъф за гейминг Слушалки за Виртуална реалност, Преносим, Съвместим с Oculu-s Quest 2, Защитна Чанта Виртуална реалност, Чанта За А?

Калъф CALIDAKA За съхранение на Аксесоари, Калъф за гейминг Слушалки за Виртуална реалност, Преносим, Съвместим с Oculu-s Quest 2,

BGN 1.67
Продукти

Лесен за носене : Багажното колан позволява да го носите навсякъде и освобождава ръцете, каишка за дръжката и го прави удобен за носенеДобра пътна чанта за носене за защита на гейминг слушалки виртуална реалност Oculus-Quest All-in-one и аксесоари към нея в пътя. (Само калъф за носене, VR-слушалки и аксесоари в комплекта не са включени. Подходяща модел : Съвместима с гейминг слушалки Oculus Quest 2 VR и аксесоари.Материал : изработен от EVA, осигурява достатъчна защита от надраскване, удари, вибрации, слънчева светлина, вода и прах. Магически каишка със стикери : вътре в своята практика има магия, каишка със стикери, който не сместит си очила за виртуална реалност по време на пътуване.Мрежест джоб : Калъф за Oculus Quest, включва в себе си един мрежест джоб за добре организиран съхранение на малки аксесоари за по-добра защита.Лесен за носене : Багажното колан позволява да го носите навсякъде и освобождава ръцете, каишка за дръжката и го прави удобен за носене.Добра пътна чанта за носене за защита на гейминг слушалки виртуална реалност Oculus-Quest All-in-one и аксесоари към нея в пътя. (Само калъф за носене, VR-слушалки и аксесоари в комплекта не са включени. Подходяща модел : Съвместима с гейминг слушалки Oculus Quest 2 VR и аксесоари.Материал : изработен от EVA, осигурява достатъчна защита от надраскване, удари, вибрации, слънчева светлина, вода и прах. Магически каишка със стикери : вътре в своята практика има магия, каишка със стикери, който не сместит си очила за виртуална реалност по време на пътуване.Мрежест джоб : Калъф за Oculus Quest, включва в себе си един мрежест джоб за добре организиран съхранение на малки аксесоари за по-добра защита.Характеристики : - Подходящ модел : Идеален за гейминг слушалки Oculus Quest 2 VR и аксесоари.Материал : изработен от EVA, осигурява достатъчна защита от надраскване, удари, вибрации, слънчева светлина, вода и прах.С дръжка : Снабден с твърда дръжка за носене, която лесно се носи с себе си.С помощта на този своята практика можете да вземете VR-комплект от себе си във всяко място, на екскурзия или в офис.Мрежест джоб : Калъф за Oculus Quest, включва в себе си един мрежест джоб за добре организиран съхранение на малки аксесоари за по-добра защита.

R

Продукти в категория