.

.

SCRIPTRACT 16Малката Скамеечка за Крака Изкуствена Кожа, Табуретка За Краката, Модерна Уютна Дневна, Спалня, Правоъгълна Табуретка с Тапицирана Седалка (Черен)

SCRIPTRACT 16Малката Скамеечка за Крака Изкуствена Кожа, Табуретка За Краката, Модерна Уютна Дневна, Спалня, Правоъгълна Табуретка с Тапицирана

BGN 1.00
Продукти

★★ Високо качество ★★Рамка с отвори, изработени от качествено масивно дърво характеристики на краката φ2.5' четири дебели пластмасови крачета осигуряват удобство и трайност на стъпенките. Те могат да издържат до 330 килограма и ви гарантират дълги години употреба. ★★ УДОБНИ ★★Превъзходна дебела гъба 28 D ви осигурява по-висока плътност и по-мека възглавница за седалката.Скамеечки за краката са идеални за сядане или почивка на краката.Това помага да се запази стъпало оптимистичен, намалява натиска върху глезена и предпазва от подуване.Автомобилът е със следните размери са 15,7 "L x 11,1"W x 9,3"H. ★★ МИНИ и водоустойчив ★★ Специални уплътнения и пухкава подплата предпазват от надраскване на пода и предпазват от подхлъзване.Водоустойчива изкуствена кожа позволява лесно почистване влажна кърпа или кърпа, без да се повреди. ★★ ПОЛЕЗЕН И ОРИГИНАЛЕН ДИЗАЙН ★★ В долната част на седалката с цип има джоб, в който можете да сложите на някои от малките неща, като ключове, скобяные изделия, малки играчки, калъф, пластелин и т., малки играчки, калъф, пластелин и т.

R

Продукти в категория