.

.

Промишлен библиотеката Tajsoon, срок на годност-стълбище, 5-Ярусная Дървени Стенни bookshelf със стабилна Метална Рамка, Открит Багажник за изложбата на стоки, Рафтове за с?

Промишлен библиотеката Tajsoon, срок на годност-стълбище, 5-Ярусная Дървени Стенни bookshelf със стабилна Метална Рамка, Открит Багажник за

BGN 41.39
Продукти

【СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО】 Този 5-ярусная полк-стълбище извършва в настенном изпълнениеОтворен дизайн прави малък рафт идеална за съхранение в ограничено пространство.Можете да го поставите в спалнята, кухнята, дневната, офиса или където пожелаете. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ】 Този 5-нива, промишлен външен дисплей rcak ви позволява без усилие да поставите допълнителни стелажи.Идеален за колекции или за допълнително място за съхранение на растения, книги, фото рамки, брошури, свещи, чаши, или всичко, което ви трябва. 【СИГУРНОСТ】 Регулируеми накладки за крачета в долната част на стеллажа за съхранение гарантират, че пол не поцарапается.Срок на годност-стремянка се закрепва към стената с болтове, така че вие няма да се страхуват, че тя ще се разбие или да падне. 【Здрав и ИЗДРЪЖЛИВ】библиотеката-стълба се състои от здрави метални рамки и здрава ПДЧ, всеки панел може да побере 35 паунда, осигурявайки солидна опора за любимите си неща. 【Лекотата на монтажа】 Ясни и подробни инструкции, номерирани детайли за монтаж са включени в комплекта, което осигурява лекота на сглобяване.Размери : 16,9 "L х 11. Очарователен Дървени стенни лавица за книги, избирайте правилно!.Индустриални рафтове от тръбна дърво, идеални за съхранение на растения, книги, фото рамки, свещи, чаши, или всичко, което ви трябва.

R

Продукти в категория