.

.

Плат за Бродиране VICASKY 12 бр., Тапицерия, См, Покривката на Кръст, Аксесоари, Дрехи Ръчна изработка, Резерв за Ръчна Работа, Шиене Направи си сам, Ръкоделие за Обикнове?

Плат за Бродиране VICASKY 12 бр., Тапицерия, См, Покривката на Кръст, Аксесоари, Дрехи Ръчна изработка, Резерв за Ръчна Работа,

BGN 10.64
Продукти

Плат AIDA - Можете да се насладите на бродерия бод върху платно щастливи и забавни ръчно изработени бродерии със своите семейства и приятели и т, ПЛАТ за бродиране - професионална плат за бродиране, предназначена за самостоятелно ползване.Необходим кръстосан изходния материал, от който се нуждаете.КОМПЛЕКТИ за бродерия съшива одеала - комплекти за бродерия на кръстат бод Можете да създадете няколко красиви рисунки с помощта на тази кърпа за бродерия на кръстат бод.НАПРЕЧЕН МАТЕРИАЛ - универсален за повечето изображения.ПЛАТ - пълнеж за бродерия Можете да се насладите на щастливи и забавна бродерия, ръчно изработени в кръга на семейството, приятелите и т., кърпа за съдове.Плат AIDA - Можете да се насладите на бродерия бод върху платно щастливи и забавни ръчно изработени бродерии със своите семейства и приятели и т., ПЛАТ за бродиране - професионална плат за бродиране, предназначена за самостоятелно ползване.Необходим кръстосан изходния материал, от който се нуждаете.КОМПЛЕКТИ за бродерия съшива одеала - комплекти за бродерия на кръстат бод Можете да създадете няколко красиви рисунки с помощта на тази кърпа за бродерия на кръстат бод.НАПРЕЧЕН МАТЕРИАЛ - универсален за повечето изображения.ПЛАТ - пълнеж за бродерия Можете да се насладите на щастливи и забавна бродерия, ръчно изработени в кръга на семейството, приятелите и т., кърпа за съдове.Пратката включва 4 x кърпички за бродиране Функции-от изходните материали, устойчиви и сигурни. - Професионален дизайн за самостоятелно ползване.Необходим кръстосан изходния материал, от който се нуждаете. - Можете да създадете няколко красиви изображения с помощта на тази кърпа за бродерия бод. - Можете да се насладите на щастливи и забавна бродерия ръчна работа със семействата си или с приятели и т. - Общ е подходяща за повечето изображения. - : Около 30 x 30 x 0,2 виж - Материал : полиестер + памук.Информация за стоки Материал за кръстат бод Прост дизайн с изискан детайл прави практична, вие можете да се радвате на щастлив и смешно течение на времето ръчно изработени. комплекти за бродерия на одеяла Този продукт включва 4 бр. проста кърпа за кръстат бод, и всичките тези дрехи са изработени от материали, устойчиви и сигурни.

R

Продукти в категория