.

.

VICASKY 1бр Обемни Венци Булчински Венец Миниатюрна Венец Обръч За Бродиране Пръстен Миниатюрни Комплекти Кръг За Бродиране Обръч За Бродиране Кръг За Бродиране Дърв?

VICASKY 1бр Обемни Венци Булчински Венец Миниатюрна Венец Обръч За Бродиране Пръстен Миниатюрни Комплекти Кръг За Бродиране

BGN 3.33
Продукти

Обръч с бамбуковым кръг : пръстен с обръч за бродерия със собствените си ръце може да заключите вашата тъкан е изключително гладко и плътно, за облекчаване на вашите бродерии за начинаещи вышивальщиков, любителите на кръст или самоделок.Пръстени за сватбени венци : те са гъвкави не само за бродиране, бродерия и капитониране, но и за украса на стените.Кръгли пяльцы за бродиране Рамка за дисплея на Кръг : Бамбук Пяльцы за бродиране през Цялата Регулируема Кръст Пръстен-на Обръч Рамка за дисплей за DIY Art Занаятите Удобно Шиене и подвешивание.Пяльцы за бродиране с 8-инчов дисплей : за начинаещи вышивальщиков, любителите на кръст или работи с ръцете си. Комплект за бродиране с релефна : Този пяльцы може да заключите вашата тъкан е изключително точно и плътно, което улеснява бродерии.Бамбуков обръч с кръст. фиксирующее пръстен.Обръч с бамбуковым кръг : пръстен с обръч за бродерия със собствените си ръце може да заключите вашата тъкан е изключително гладко и плътно, за облекчаване на вашите бродерии. за начинаещи вышивальщиков, любителите на кръст или самоделок.Пръстени за сватбени венци : те са гъвкави не само за бродиране, бродерия и капитониране, но и за украса на стените.Кръгли пяльцы за бродиране Рамка за дисплея на Кръг : Бамбук Пяльцы за бродиране през Цялата Регулируема Кръст Пръстен-на Обръч Рамка за дисплей за DIY Art Занаятите Удобно Шиене и подвешивание.Пяльцы за бродиране с 8-инчов дисплей : за начинаещи вышивальщиков, любителите на кръст или работи с ръцете си. Комплект за бродиране с релефна : Този пяльцы може да заключите вашата тъкан е изключително точно и плътно, което улеснява бродерии.Бамбуков обръч с кръст. фиксирующее пръстен.Кръст Бод Пакет включва 1 х бродерия Характеристики - Цвят : както е показано бамбуков обръч. : около 18 х 0,3 х 0,8 см Кръг за бродерия със собствените си ръце. -Размер 26 см : около 26 х 0,3 х 0,8 см обръч за бродерия със собствените си ръце. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителен инструмент за подкрепа на бродерия на стоките. - за начинаещи вышивальщиков, любителите на бродерия на кръстат бод или любители на бродиране със собствените си ръце поставка за пялец. - Нанесете в него своята вышивальную работа, той ще се превърне в чудесна декорация на миниатюрен венец.

R

Продукти в категория