.

.

Готови шаблони Шаблон блок стеганого одеяла Mariner's Compass 15-инчов блок, шаблон за стегания Star. assn блок стеганого одеяла Mariner's Compass включени.

Готови шаблони Шаблон блок стеганого одеяла Mariner's Compass 15-инчов блок, шаблон за стегания Star. assn блок стеганого одеяла Mariner's

BGN 0.67
Продукти

кратните на един модел на пластмасови листове с размер на 2-8 1/2 инча x 11 инчаКогато маркирате линията на разреза и линия на шиене.след това ги нарежете на парчета, като щифтове и пришейте за шивашката състав.Един Блок се състои от 8 идентични прости подмножество, които се свързват заедно, за да се получи пергел, при това се прилага централния кръг, а ъглов блок е прикрепен за завършване на готовия модел favorite.Включени пълните инструкции за изграждане.Уникален, просто. точен и успешен.кратно на един модел на пластмасови листове с размер на 2-8 1/2 инча x 11 инча.Когато маркирате линията на разреза и линия на шиене.след това ги нарежете на парчета, като щифтове и пришейте за шивашката състав.Един Блок се състои от 8 идентични прости подмножество, които се свързват заедно, за да се получи пергел, при това се прилага централния кръг, а ъглов блок е прикрепен за завършване на готовия модел favorite.Включени пълните инструкции за изграждане.Уникален, прост, точен и успешен.Модел е доказан успешен инструмент, който ще ви помогне да създадете колекционерско семейно съкровище ръчно изработени.Шаблон за блок одеяла Mariner's Compass - това е патентован продукт.

R

Продукти в категория