.

.

FAVOMOTO 100шт Брошка с три дупки Метален Сервировочный Тава Ръчен Декор Търсене Бижута Производство на скрепителни елементи Жени Задната Метална Защитна Брошка Закоп?

FAVOMOTO 100шт Брошка с три дупки Метален Сервировочный Тава Ръчен Декор Търсене Бижута Производство на скрепителни елементи Жени

BGN 3.92
Продукти

Аксесоари за бижута със собствените си ръце - изчистен и компактен размер, удобен за съхранение, това е добър материал за diy, на които ще ви бъде по-удобно да използватПРОЕКТ за ПОДМЯНА на АКСЕСОАРИ - При връчване на употреба тя може да бъде за поправка на някои малки предмети, за да ги избегне загуба.Бижута със собствените си ръце - За занаяти, производство на бижута, шивашки тъкани. може да се носи на ризи, тениски, палта, потници, шапки.Или Го закрепете към своята раница за индивидуална украса.ИГЛИ за БРОШКИ - Да се направи безопасна игла със собствените си ръце за всеки повод, можете да прикачите всяка любимите си поделку за персонализация на игли.Английска жени за бродерия със собствените си ръце-Сребро жени-закопчалка за брошки, изработени от безопасен материал, може да е по-добре да се поддържа продължително използване.Осъществяване Списък на 100 x английски брошки-възглавница Характеристики -Тази на жени с гладка повърхност, без чеп, не боли и не поцарапает ръцете си, когато на върха е покрит с многоцелеви катарама-с игла. - Той е изработен от здрав и защитен материал, може да се поддържа продължително използване на най-добрата английска игли за дрехи.20 X0 скоба за брошки. - Може да се използва широко за облекло, продукти ръчна изработка, одеялах и инструменти за бродерия, за да ви предложим удобна метална сигурна закопчалка-брошка. - Малък размер, ниско тегло, лесен за носене и съхранение, брошка не отнема много място, иконата ще направят заключения. -Цвят : Сребърни бижута, карфици с отвори - най-Лесният и класически дизайн могат да отговарят на вашите поделкам със собствените си ръце, подходящ както за ежедневието, така и за официални случаи, аксесоари със собствените си ръце. -Материал : Стоманена сребърна закопчалка за брошки Информация за стоки Ръчно жени за шиене на тъкани, Благодарение на детайл майсторство и безопасно, траен материал, тези скоби за английски възглавница може да ви донесе по-голямо удобство. многофункционална английска жени Тези прости, но практични карфици за занаяти собствените си ръце, предназначени за друга употреба на различни хора. английска жени мини размер, лесен за използване, може да се използва за производство на занаяти и бижута със собствените си ръце, всичко е свързано.

R

Продукти в категория