.

.

Седалките за предпазните колани ANDALUS за възрастни, Калъф за автомобилни предпазни колани, 2 опаковки, Гъвкав, Мек, Удобен (Черен)

Седалките за предпазните колани ANDALUS за възрастни, Калъф за автомобилни предпазни колани, 2 опаковки, Гъвкав, Мек, Удобен

BGN 3.72
Продукти

✅ Най-високо качество : меки и пухкави покривала за предпазните колани Andalus изработен от пухкав полиестерни влакна, което ще направи вашето шофиране е много удобно и приятноТова ще ви предпази от дразнещи и distractive решетка на обезопасителни колани на автомобила. ✅ УДОБЕН ЗА ВСИЧКИ, благодарение на своята мекота и комфорт се препоръчва за възрастни, младежи, деца и бебета малки деца.Това също насърчава вашите деца пристегиваться обезопасителни колани, тъй като им осигурява по-спокойно пътуване. ✅ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : много лесно да се създаде, у него има здрава велкро на долната страна, която можете просто да отворите, да добавите до горната част на колана и след това отново се затварят. ✅ Универсална употреба : отличен за детски столчета за автомобил, раници, чанти за лаптопи, багажных раменни ремъци или нещо с каишка.Може да се използва за леки автомобили, камиони, джипове, самолети, автобуси и влакове. ✅ 100% гаранция за връщане на парите : ако не сте напълно удовлетворени върнете стоката без въпроси. ✅ Най-високо качество : меки и пухкави покривала за предпазните колани Andalus изработен от пухкав полиестерни влакна, което ще направи вашето шофиране е много удобно и приятно.Това ще ви предпази от дразнещи и distractive решетка на обезопасителни колани на автомобила. ✅ УДОБЕН ЗА ВСИЧКИ, благодарение на своята мекота и комфорт се препоръчва за възрастни, младежи, деца и бебета малки деца.Това също насърчава вашите деца пристегиваться обезопасителни колани, тъй като им осигурява по-спокойно пътуване. ✅ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : много лесно да се създаде, у него има здрава велкро на долната страна, която можете просто да отворите, да добавите до горната част на колана и след това отново се затварят. ✅ Универсална употреба : отличен за детски столчета за автомобил, раници, чанти за лаптопи, багажных раменни ремъци или нещо с каишка.Може да се използва за леки автомобили, камиони, джипове, самолети, автобуси и влакове. ✅ 100% гаранция за връщане на парите : ако не сте напълно удовлетворени върнете стоката без въпроси.Двойката наплечников за предпазните колани ANDALUS меки и УДОБНИ и се предлагат в няколко цвята.Задължително условие за всички собственици на автомобили, които страдат от триене си по време на шофиране.

R

Продукти в категория