.

.

YAKEFLY Универсална греда за задържане на батерията, Регулируема задържане на батерии, съвместимост с батерии L-образен болт, скоба за кола батерия, комплект за задърж?

YAKEFLY Универсална греда за задържане на батерията, Регулируема задържане на батерии, съвместимост с батерии L-образен болт, скоба за

BGN 0.33
Продукти

[Неща] Регулируема поперечина за клип на батерията сглобена L-тип изработен от солидни метални части, които не са податливи на корозия, издръжливи и имат дълъг живот [Регулируема напречната греда] Регулируема поперечина на притежателя на батерията е регламентирана конструкция с диапазон на ширини от 5,35 "до 7,85" и дължина L-образен болт 10,63". [Отлична производителност] Повърхността на контролирани затягащите устройство за батерията анодирована за получаване на матирана и трайно покритие, която осигурява стабилна опора на батерията. [Удобство на инсталиране на] Поставете резба компрессионного болта в отвора на база на батерията, вверните шестигранную гайка на подходящо място, поставете компрессионный група, а след това затегнете maisons и барашковую един орех, за да го затегнете. [Идеалните аксесоари] Задържащ елемент храненето е прост по конструкция и лесно за използване.Това е идеалният аксесоар за ремонт на автомобили състезателни, спортни огнени топки, домове, яхти и т. Преди да поръчате на предната конзола за батерията, задължително измерете размера на батерията, за да сте сигурни, подходяща за монтиране на стена.Регулируема задържане на батерията натиснат.Регулируема задържане на батерията натиснат.Регулируема задържане на батерията натиснат.

R

Продукти в категория