.

.

Замяна на малка перука на темето поставки за чаши след централната конзола, Съвместим с данните на централната конзола на Ford F-150 2004-2014 Сив цвят, Замяна на малка перу?

Замяна на малка перука на темето поставки за чаши след централната конзола, Съвместим с данните на централната конзола на Ford

BGN 12.60
Продукти

Gagsu - това е магазин, специализирана в производството на автомобилни частиАко все още се притеснявате за качеството на продукти, моля, изхвърлете вашите притеснения, нашите продукти е строго тествани преди да изпратите от фабриката, за да се гарантира качеството на продукта.Ако се колебаете, след това хвърли своите вибрации, ние продаваме най-висококачествени продукти, спестявайки пари за вас и ще ви върне висококачествени продукти.Съвместим с Ford F150 2004 г. Съвместим с Ford F150 2005 г. Съвместим с Ford F150 2006 г. Съвместим с Ford F150 2007 г. Съвместим с Ford F150 2008. Съвместим с Ford F150 2009. Съвместим с Ford F150 2010. Съвместим с Ford F150 2011 г. Съвместим с Ford F150 2012. Съвместим с Ford F150 2013 година на издаване. Съвместим с Ford F150 2014. ?【Високо качество】- Тази тампон за подлакътник е направена от висококачествен автомобилен ABS пластмаса за издръжливост, лесно почистване.Идеален заместител изношенным или повредени подлокотникам. ?【ЧИСТ】- Текстурирани повърхност, лесна поддръжка и почистване, не гние и не набъбва от влагата от пролитых напитки.Нашата поставка за замяна поставки за чаши след изработена от твърда пластмаса, а не от Възглавница, която може да се изтощава. ?【Съвместимост】- Вие ще получите подлакътник (сив) и допълнителен подарък. Работа на смени накладки за поставки за чаши след на централната конзола, която е съвместима с Ford F-150 2004-2014. Всички продукти са тествани преди да бъдат изпратени. ?【Инсталиране на】- Перфектен цвят, съответстващ на централната конзола. след извличане на оригинала дори не е имала нужда от инструмент, за да поставите този.Просто поставете го на мястото на ръка, и той ще изглежда като нов. ?【ГАРАНЦИЯ】- Преди закупуване на тази лигавицата на подлакътник проверка на закупената от вас модел.Ако имате някакви въпроси, Можете да се свържете с нас по електронната поща, за да се осигури наистина безгрижно пазаруване. ?【Високо качество】- Тази тампон за подлакътник е направена от висококачествен автомобилен ABS пластмаса за издръжливост, лесно почистване.Идеален заместител изношенным или повредени подлокотникам. ?【ЧИСТ】- Текстурирани повърхност, лесна поддръжка и почистване, не гние и не набъбва от влагата от пролитых напитки.

R

Продукти в категория