.

.

Led Фенерче, Ръкавици, Подаръци за мъже, Llamaababie, Чорапи за мъжете, коледа, Коледни Подаръци за рожден Ден за Него, баща, Съпруг, Уникален Инструмент, Готини Приспособле?

Led Фенерче, Ръкавици, Подаръци за мъже, Llamaababie, Чорапи за мъжете, коледа, Коледни Подаръци за рожден Ден за Него, баща, Съпруг,

BGN 1.33
Продукти

Плат 【Дишаща материя】 Тези вълшебни ръкавици без пръсти, изработени от лека и гъвкава тъкан за запазване на комфорт, благодарение на добра еластичност те са облегают ръката си, повишаване на ефективността на вашата работа. 【Брилянтен дизайн】 Вградени 2 сверхярких led крушка, които се хранят с от 2 батерии CR2016, лесно се замени батерията.Това е удобен инструмент, когато никой не пази за вас светлина в мрака. 【Hands-free & универсален инструмент】 Led риболовна ръкавица, компактен за лесно пренасяне и съхранение.Тя е идеална за любителите на риболова, на открито, за декориране на дома и проекти направи си САМ". 【Един размер подходящ за повечето】 Регулируема лента велкро (дължина 18 см/7 инча) и може да се разтягат, за да отговарят на вашите ръце с различни размери, дори и голям ръцете, здрава лента с велкро позволява плътно затегнат ръкавици в ръка. 【Идеален подарък за мъже】 Това е специален подарък за мъже, бащи, съпрузи, момчета, майстори, любителите на джаджи за празнуване на рождени Дни, Деня на бащата, Коледа и други празници. 【Дишаща материя】 Тези вълшебни ръкавици без пръсти, изработени от лека и гъвкава тъкан за запазване на комфорт, благодарение на добра еластичност те са облегают ръката си, повишаване на ефективността на вашата работа. 【Брилянтен дизайн】 Вградени 2 сверхярких led крушка, които се хранят с от 2 батерии CR2016, лесно се замени батерията.Това е удобен инструмент, когато никой не пази за вас светлина в мрака. 【Hands-free & универсален инструмент】 Led риболовна ръкавица, компактен за лесно пренасяне и съхранение.Тя е идеална за любителите на риболова, на открито, за декориране на дома и проекти направи си САМ". 【Един размер подходящ за повечето】 Регулируема лента велкро (дължина 18 см/7 инча) и може да се разтягат, за да отговарят на вашите ръце с различни размери, дори и голям ръцете, здрава лента с велкро позволява плътно затегнат ръкавици в ръка. 【Идеален подарък за мъже】 Това е специален подарък за мъже, бащи, съпрузи, момчета, майстори, любителите на джаджи за празнуване на рождени Дни, Деня на бащата, Коледа и други празници.Това са практични и готини ръкавици light up 2 светодиода за ремонт, работещи в най-тъмните места.

R

Продукти в категория