.

.

Yinpecly 202 Квадратни Обсъждане на Крилото от Неръждаема Стомана, Разтегателна Фрикционная Линия за Плъзгащи се Прозорци, стелажи, Ветрозащитная Подмяна на Хардуер, 12-?

Yinpecly 202 Квадратни Обсъждане на Крилото от Неръждаема Стомана, Разтегателна Фрикционная Линия за Плъзгащи се Прозорци, стелажи,

BGN 8.39
Продукти

Размер : Дължина (приблизително) : 12 см; Дебелина (приблизително) : 30 мм / 0,12 инча; Цвят : сребрист. Материал : Пълзящи панти, изработени от неръждаема стомана и 202, която е гъста и здрава, има добра устойчивост на корозия и ръжда и има дълъг срок на служба.Удобства : Той разполага с 4-те основен линия, без копчета, с акцент, който притежава голяма носеща способност и нея не е лесно да се повреди, че е перфектният избор за дома прозорци.Предимство : Линия е двустранен конструктивна функция, която е универсална ляво и дясно, нагоре и надолу, използва се за свързване на прозореца на крилото и рамката на прозореца, поддържа функция, нейната лесно да се прекъсне и лесен за инсталиране.Приложение : Приложими към всички видове висящи от прозорците и на люлка витрини. Размер : Дължина (приблизително) : 12 см; Дебелина (приблизително) : 3.0 мм / 0,12 инча; Цвят : сребрист. Материал : Плъзгащи панти, изработени от неръждаема стомана и 202, която е гъста и здрава, има добра устойчивост на корозия и ръжда и има дълъг срок на служба.Удобства : Той разполага с 4-те основен линия, без копчета, с акцент, който притежава голяма носеща способност и нея не е лесно да се повреди, че е перфектният избор за дома прозорци.Предимство : Линия е двустранен конструктивна функция, която е универсална ляво и дясно, нагоре и надолу, използва се за свързване на прозореца на крилото и рамката на прозореца, поддържа функция, нейната лесно да се прекъсне и лесен за инсталиране.Приложение : Приложими към всички видове висящи от прозорците и на люлка витрини.Описание на плъзгаща се панта, Yinpecly : 1. Изработен е от материал от неръждаема стомана 202, не ръждясва и е трайна, высокопрочен и практични. Не е разделена на ляво и надясно, можете да го отворите от двете страни. Приложим за всички видове висящи от прозорците и на люлка витрини. Той се състои от високо устойчив инженерни пластмаси и неръждаема стомана, която ефективно решава проблема с недостатъчна здравина на плъзгачи от чиста пластмаса и решава проблема на сериозно износване, причинено от чисти метали.Параметри : Материал : Неръждаема стомана 202 Цвят : сребрист тон Обработка на повърхността : все още мъниче Дължина : 304,8 мм/12" Дебелина : 3,0 мм/0,12 " Mailto Съдържание : 1 бр.

R

Продукти в категория