.

.

EEQEMG Притежателя на ролка тоалетна хартия, Водоустойчив Титуляр за хартиени кърпи за ръце, Стенен Държач за ролка хартия, Калъф за съхранение на тръби, Аксесоари за ?

EEQEMG Притежателя на ролка тоалетна хартия, Водоустойчив Титуляр за хартиени кърпи за ръце, Стенен Държач за ролка хартия, Калъф

BGN 64.50
Продукти

1 Стенен монтаж не изисква пробиване, лесен за инсталиране.Висока носеща способност; Идва с самоуправление стикер. Гаранция за високо качество, голяма практическа стойност Идва с самоуправление стикер. Гаранция за високо качество, голяма практическа стойност Идва с самоуправление стикер. Гаранция за високо качество, отлична практическа стойност и добре изпълнена покритие на повърхността. Няколко начина на употреба, някои скриптове использования4. Дизайн с плосък връх, идеални за съхранение на сапун, мобилен телефон или други предмети. Не е лесно да избледнява, устойчиви на корозия или ръжда и лесен за почистване. Размер : 21*19*12.5 СММатериал : ABS + pp съдържание на Пакета : 1 х кутия за тоалетни кърпички, с изключение на други елементи на картинката. Поради различно осветление ще бъде малка разлика в цвета между фотография и реален обект. Размер се измерва ръчно, така и в реалния обект може да е грешка от около 5 мм. Пакет включва : 1 x Кутия за салфетки.

R

Продукти в категория