.

.

Крачета за мебели от дърво 5-инчов Крака за мека мебел Комплект от 4 Квадратни Кафяви Крачета на дивана, Крачета за стол от средата на века, Резервни части за дивана, ?

Крачета за мебели от дърво 5-инчов Крака за мека мебел Комплект от 4 Квадратни Кафяви Крачета на дивана, Крачета за стол

BGN 2.00
Продукти

✔【Надеждно качество】 Нашите дървени крака за мебели, изработени от висококачествени каучукови, дървесни материали, които са трайни и стабилниПълен набор от изделия след като инсталирате правилно могат да издържат на натоварване от 800 кг / 1762 килограм, и той е внимателно подбран, се отличава с изискан изработка и красив външен вид. ✔【Накладки за защита на пода и предотвратяване на шума】 Сме инсталирали уплътнение в долната част на краката нашите мебели за защита на пода и предотвратяване на шума, така че можете да се запишете на избор и инсталиране на защитни подложки и плочи за закрепване на крака. ✔【Увеличена височина и защита от влага】 крака на дивана е увеличаване на височината на мебелите, за да ви е по-лесно да седне на дивана или да ставам с него, а също и помага на робота да се изкачи по дивана за прибиране на реколтата.И това предпазва от влага и петна, а също така ви дава повече пространство за съхранение под вашето обзавеждане. ✔【Лесна инсталация】 В комплекта са включени 4 бр 5-инчов дървени крака и 4 комплекта 0,3-инчов (M8) на болтовете за окачване на стандарт на САЩ 5/16".Всички аксесоари се предлагат в пълен комплект, просто свържете, инсталирайте и затегнете винтовете за използване.Подмяна на стари крака на мебели и инсталирате върху тях нови много лесно. ✔【Широко приложение】Сменяеми крачета, подходящи за всички видове мебели и могат да бъдат използвани крака на дивана, крака на леглото, краката журнального маса, крачета писмено плот, крака на плота, краката на гардероба, крака стойка за телевизор, краката на гардероба, на крака на шкафа, крачета кресла, във всеки стил средата на века или модерен.Идеален за вашия проект "Направи си сам".Храни и аксесоари включват в себе си : . 1、 Продукти и аксесоари включват : 4x дървени крачета, 4x монтажни гайки, 12x винтове за дърво, 4x мебелни облицовки. 2、 Материал : Масив дърво. 3、 Цвят : кафяво. 4, Форма : Пирамида. 5、 Размер на мебелната крака : височина-5 см, на върха на 2,75 инча, спускане 1,87 инча, предварително просверленный болт за окачване на 5/16 инча.

R

Продукти в категория