.

.

DOITOOL 4 бр. Гъба За Детска Баня, Бебешки Кърпи за баня, Меки Седалки за Бебета, Препарат за миене на тяло, Гъба За Новородено, Ръчно Скрубер За Баня, Детска Гъба, Гъба за ?

DOITOOL 4 бр. Гъба За Детска Баня, Бебешки Кърпи за баня, Меки Седалки за Бебета, Препарат за миене на тяло, Гъба За Новородено, Ръчно Скрубер

BGN 2.67
Продукти

ВАНАТА за НОВОРОДЕНО - Гъба за душ Люфа - предлага се с каишка, която е удобна за съхранение и не заема твърде много мястоПОЧИСТВАНЕ чистач - използвайте го при ежедневното къпане на вашето дете, то ще помогне на вашето дете да се отпуснете и да спите добре през нощта. ВАНА за БЕБЕ - Мека гъба за душ за къпане, са почистване и внимателно отшелушивающая кожата на вашето бебе.ЕКСФОЛИАНТИ ЗА БАНЯ - Гъба за душ с люфой - са Предназначени за това, за ноктите не scrabbling кожата, като същевременно осигурява мека масажното стимулация.ПОДЛОЖКА ЗА вана с джакузи - добър абсорбиращи и пропускливост на въздух : всяка гъба за баня може да задържа влага, така че образуват много мехурчета.Внимателно отстранете кожата с помощта на фина и хомогенна пяна.Отлична вентилация, тя също така помага да се поддържа кожата здрава и свободна от.ВАНА ЗА НОВОРОДЕНО - Гъба за душ от люфы - предлага се с каишка, която е удобна за съхранение и не заема твърде много място.ПОЧИСТВАНЕ чистач - използвайте го при ежедневното къпане на вашето дете, то ще помогне на вашето дете да се отпуснете и да спите добре през нощта. ВАНА за БЕБЕ - Мека гъба за душ за къпане, са почистване и внимателно отшелушивающая кожата на вашето бебе.ЕКСФОЛИАНТИ ЗА БАНЯ - Гъба за душ с люфой - са Предназначени за това, за ноктите не scrabbling кожата, като същевременно осигурява мека масажното стимулация.ПОДЛОЖКА ЗА вана с джакузи - добър абсорбиращи и пропускливост на въздух : всяка гъба за баня може да задържа влага, така че образуват много мехурчета.Внимателно отстранете кожата с помощта на фина и хомогенна пяна.Отлична вентилация, това също помага да се поддържа кожата здрава и свободна от.Списък на пакетите 4 x гъба за детска баня Характеристики -Материал : Гъба за детската баня. -Размер : Около 17. -Идеален подарък на детето си за Коледа, рожден ден, детски душ, покажи им любовта си и се грижи за скрабе за тялото syhower. -Предназначени за предотвратяване на царапания на кожата, ноктите, като същевременно деликатна масажното стимулиране на гъба за вана за бебето. -Той идва с каишка, която е удобна за съхранение и не заема твърде много място в ванночке за деца. -Гъба за вана добре ексфолира и нежно масажи на кожата с натиск на детска щеточку за къпане.

R

Продукти в категория